Παναρκαδικός: Με οικονομικό πλεόνασμα και έτοιμος για την νέα σεζόν

Παναρκαδικός: Με οικονομικό πλεόνασμα και έτοιμος για την νέα σεζόν

Ιούλιος 22, 2019 - 21:45
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου από την διοίκηση της ομάδας η καθιερωμένη Γενική Τακτική Συνέλευση του Παναρκαδικού στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Η διοίκηση του τριφυλλιού ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου για τα πεπραγμένα της περσινής σεζόν σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο ενώ άνοιξε τα χαρτιά της δίνοντας ένα σχετικό στίγμα αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλη Κωστόπουλος πήρε τον λόγω γνωστοποιώντας την άριστη οικονομική εικόνα που παρουσιάζει το σωματείο με τον ισολογισμό μάλιστα της περσινής χρονιάς να είναι θετικός για τους πράσινους που έχουν καλυμμένες με απόλυτη συνέπεια και διαφάνεια όλες τους τις υποχρεώσεις.

Παράλληλα ο Βασίλης Κωστόπουλος έκανε αναφορά και σε ένα επιπλέον οικονομικό θέμα το οποίο και καλύπτει η διοίκηση του Παναρκαδικού και έχει να κάνει με παλιό χρέος της ομάδας της περιόδου 1992 όταν και είχε επαγγελματικά συμβόλαια με τους πράσινους να έχουν κάνει ρύθμιση, να έχουν μπει σε διακανονισμό και κάθε μήνα εξοφλούν το μικρό υπόλοιπο που απομένει.

Από και πέρα ο Βασίλης Κωστόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της την περσινή σεζόν συμπεριλαμβανομένου και του Αντώνη Μαυρέα ανακοίνωσε πως το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση 5-6 ποδοσφαιριστών με ελαφρώς ανεβασμένο το μπάτζετ σκοπεύοντας σε μεταγραφές ουσίας με έμπειρων ποδοσφαιριστών και νεαρών ελπιδοφόρων που χρειάζονται στο ρόστερ βάση του νέου κανονισμού της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο αποτελούν ο γυμναστής Φώτης Σαββάκης αλλά και ο Τάκης Κουμπούνης που είχε χρέη προπονητή τερματοφυλάκων με τον πρόεδρο του Παναρκαδικού να τους ευχαριστεί αναφέροντας πως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι θα στελεχώνουν τον Θανάση Στάικο στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης αξίζει να επισημάνουμε πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναρκαδικού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με την τιμή να είναι ίδια με την περσινή (50 ευρώ) και τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν το δικό τους κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Ο Παναρκαδικός βαδίζει στο σωστό μονοπάτι βάση της οργάνωσης και της εξαιρετικής δουλειάς της διοίκησης του και ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά στην Γ' Εθνική θέλοντας να παραμείνει ανταγωνιστικός και με υψηλές φιλοδοξίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.