Παναρκαδικός - Λουτράκι 0 - 1 (vid)

Παναρκαδικός - Λουτράκι 0 - 1 (vid)

Απρίλιος 09, 2017 - 19:04
9 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Λουτράκι στην Τρίπολη με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι κυμάνθηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι σε ρηχά νερά με το Λουτράκι που καίγονταν για βαθμούς να βγάζει πάθος και περισσότερη θέληση φθάνοντας έτσι σε ένα σπουδαίο διπλό που το απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη και του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η αναμέτρηση του Παναρκαδικού με το Λουτράκι ενδιέφερε άμεσα και την έτεροι αρκαδική ομάδα του 3ου ομίλου με την Δόξα Μεγαλόπολης να αγωνίζεται στην Θήβα και να γνωρίζει εκεί την ήττα με σκορ 3-0.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης του Παναρκαδικού με το Λουτράκι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και στο 22’ ο Μάγγος με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Το Λουτράκι λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε και δοκάρι ενώ στην επανάληψη παρά την εδαφική υπεροχή του Παναρκαδικού που δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε ευκαιρίες είχε σε γρήγορες κόντρα επιθέσεις δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Αποστολάκη και Γκοβέρο με το 0-1 να παραμένει μέχρι και το φινάλε του αγώνα.

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μεταξύ του Παναρκαδικού με το Λουτράκι. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Λουτράκι 0-1


9 Σχόλια

ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ . ΦΤΑΝΕΙ Ε Λ Ε Ο Σ.

Ποιόν Μαυρέα να φέρουν ρε τον αποτυχημένο; Ούτε στα μπαράζ δεν μπόρεσε να ανεβάσει τον Παναρκαδικό με Μελιγαλά, Πορτοχέλι και Μολαικό!!! Πλάκα κάνετε ρεεεεεεεε. Κανονικό προπονητή θέλει ο Παναρκαδικός καταλάβετέ το ο Καλαματιανός όλο θεωρώ και παραμύθι σύννεφο είναι..............

από τοτε που κοψανε το χατζοπουλο άρχισε να μπαζει η αμυνα. απορώ με την διοικηση πολλες φορες. σαν να θελει η ομαδα να διασφαλιζει την παραμονη και μετα απλα υπαρχει για να χάνει

ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ .ΔΑΣΚΑΛΟ.Ο ΜΑΥΡΕΑΣ ΚΥΡΙΟΙΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.Ο ΑΝΤΟΝΩΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΣΥΛΙΑΣ.ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ.ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.