Παναρκαδικός και Λεωνίδιο λένε «όχι» στις μεθοδεύσεις της Γ Εθνικής

Παναρκαδικός και Λεωνίδιο λένε «όχι» στις μεθοδεύσεις της Γ Εθνικής

Σεπτέμβριος 13, 2017 - 12:00
0 σχόλια

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τον τρόπο κάθε φορά να εκπλήσσει δυσάρεστα τις ομάδες και τους φιλάθλους με τις σκέψεις (προκειμένη περίπτωση) αλλά και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων για διάφορα ζητήματα.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λοιπόν δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση αντιμετωπίζοντας όλη αυτή την διάρκεια πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχουν φέρει δύο αναβολές της πρεμιέρας, δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι νέοι όμιλοι (σήμερα θα γίνει αυτό), δεν έχουν ξεκαθαρίσει ποιές τελικά ομάδες θα παίξουν η όχι στο νέο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά όπως είναι λογικό δημιουργούν τα δικά τους προβλήματα σε όλες τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων για την έναρξη της νέας σεζόν.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα διαρροές από την ΕΠΟ αλλά και δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξει ανακατάταξη των ομίλων με τις ομάδες της Αρκαδίας αλλά και όμορων νομών να κινδυνεύουν να βρεθούν σε όμιλο με Κυκλάδες και Δωδεκάνησα γεγονός που φέρνει νέα δεδομένα.

Τα έξοδα σε μια τέτοια περίπτωση είναι πολλά με τις ομάδες μας να αδυνατούν να μπουν σε αυτήν την λογική με αποτέλεσμα Παναρκαδικός και Λεωνίδιο να ξεκαθαρίζουν την θέση τους  με καυστικές ανακοινώσεις πως δεν θα λάβουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Η θέση και των δύο ομάδων της Αρκαδίας έγινε γνωστή και πλέον σε λίγες ώρες θα ξέρουμε το πως θα σχεδιάσει η ΕΠΟ το νέο πρωτάθλημα με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.