Παναρκαδικός: Η Γενική Συνέλευση και η επόμενη μέρα στην μετά Αστέρα εποχή

Παναρκαδικός: Η Γενική Συνέλευση και η επόμενη μέρα στην μετά Αστέρα εποχή

Ιούνιος 19, 2018 - 11:03
1 σχόλια

Με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού και οι διεργασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της ομάδας ( Αγίου Κωνσταντίνου 91 -93 ).

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναρκαδικός καλείται να πορευτεί μόνος του την νέα αγωνιστική σεζόν και να βρει τις λύσεις για να μπορέσει να συνεχίσει τις καλές και ανταγωνιστικές πορείες που έχει συνηθίσει τον κόσμο του και τον έχουν καταξιώσει ως μια σταθερή δύναμη στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ο Παναρκαδικός κατάφερε τα τρία τελευταία χρόνια να τερματίζει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, να κατακτήσει δύο Κύπελλα Αρκαδίας και να φθάσει μέχρι και τον ημιτελικό του εφετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών .

Ουσιαστικά το τέλος της επιτυχημένης συνεργασίας με βάση την εικόνα και τα αποτελέσματα του Παναρκαδικού με τον Αστέρα Τρίπολης σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το τριφύλλι το οποίο έχει ανάγκη σε πρώτη φάση την συμπαράσταση των φιλάθλων του κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Στόχος αποτελεί ο θεμιτός διάλογος με προτάσεις για την ομάδα και την επόμενη μέρα και η ανάδειξη της νέας διοίκησης έτσι ώστε ο Παναρκαδικός να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι πληροφορίες από το πράσινο στρατόπεδο κάνουν λόγο ότι οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές για ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές ενώ επί τάπητος φαίνεται να μπαίνει και το θέμα του νέου προπονητή όπου και εδώ αναμένεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.