Παναρκαδικός: Χωρίς Καδά με Παναργειακό

Παναρκαδικός: Χωρίς Καδά με Παναργειακό

Σεπτέμβριος 24, 2016 - 20:00
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 3η αγνωστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναργειακό την Κυριακή (25/9, 16:30) στην Τρίπολη.

Απών την αναμέτρηση με τους ‘’Λύκους’’ για τον Παναρκαδικό είναι ο Γιώργος Καδάς ο οποίος παρότι συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις δείχνοντας να είναι τίθεται στην διάθεση της ομάδας τελικά κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός αποστολής με το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού να μην ρισκάρει πιθανή συμμετοχή του προφυλάσσοντας έτσι τον Αρκά ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου είναι απόλυτα έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στον Παναργειακό με στόχο βεβαίως να κάνει το δύο στα δύο στην έδρα του και να διπλασιάσει της νίκες του στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που ασφαλώς έχει την δική του ξεχωριστή αίγλη από το παρελθόν.

Παράλληλα το τριφύλλι περιμένει την συμπαράσταση των φιλάθλων του έτσι ώστε να δώσουν δύναμη και ενέργεια από τις κερκίδες στους ποδοσφαιριστές για να φθάσουν στον επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.