Παναρκαδικός: Γεωργόπουλος ο πρώτος σκόρερ, άνοιξε λογαριασμό ο Τρέσα

Παναρκαδικός: Γεωργόπουλος ο πρώτος σκόρερ, άνοιξε λογαριασμό ο Τρέσα

Μάρτιος 05, 2019 - 10:09
0 σχόλια

Ο Μάριος Γεωργόπουλος στον αγώνα με τον Μανδραικό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη επιστρέφοντας και πάλι στα γκολ.

Αυτό ήταν το 7ο εφετινό τέρμα του νεαρού επιθετικού που παραμένει πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού στο εφετινό πρωτάθλημα δείχνοντας για μία ακόμα φορά με τον καλύτερο τρόπο την εκτελεστική του δεινότητα.

Γκολ και μάλιστα το πρώτο του με την πράσινη φανέλα πέτυχε και ο Μιγκέρτ Τρέσα ο οποίος έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Τρίπολης την περασμένη Κυριακή.

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Στρέμπα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 75ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Καναβέτα με ωραία προσποίηση και ψύχραιμο δυνατό σουτ άνοιξε λογαριασμό με το τριφύλλι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.