Παναρκαδικός - Φωστήρας 1 - 0 (vid)

Παναρκαδικός - Φωστήρας 1 - 0 (vid)

Μάιος 21, 2017 - 20:24
3 σχόλια

Με νίκη ολοκλήρωσε τις  αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παναρκαδικός στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας στο γήπεδο του με 1-0 του Φωστήρα για την 30η και τελευταία αγωνιστική.

Οι πράσινοι με το πολύ όμορφο τέρμα του Τέλη Σαλαπάτα στο 63ο λεπτό στην πρώτη του επαφή με την μπάλα λύγισαν τον ιστορικό «φωνέα των γιγάντων» σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και χωρίς τις πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του τριφυλλιού ο Δημήτρης Τσιώσης με τον νεαρό πορτιέρο στον πρώτο του επίσημο αγώνα στην βασική ενδεκάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα από την κερκίδα.

Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Τσιώσης, Καναβέτας, Γκρόσιος, Βελισσάρης (79' Πούτσι), Μπίσσιας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Γιουγκούδης (88' Π. Σαλαπάτας), Καδάς, Κολλιόπουλος (61' Τ. Σαλαπάτας)

Φωστήρας (Αρζένης): Βεζύρης Γ., Μπούρας (88' Συκαράς) , Μανδύλης, Καλημέρης, Βλάχος, Ρόκας, Βεζύρης Μ. (71' Κουτσούμπας), Χαρίτος (88' Μπούρας) , Κρολ, Σκάρος, Νταφλάς 

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον τελευταία φετινό αγώνα του Παναρκαδικού κόντρα στον Φωστήρα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 18ΑΔΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.