Παναρκαδικός: Φιλικός αγώνας με ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Παναρκαδικός: Φιλικός αγώνας με ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Μάιος 26, 2015 - 11:31
0 σχόλια

Φιλικό αγώνα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού ( ΚΕΜΧ ) θα δώσει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 ( ώρα 5 μ.μ. ) ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ στο γήπεδο της Τρίπολης. Μετά την έγκριση που έδωσε χθες η 4η Μεραρχία Πεζικού ο Παναρκαδικός είναι έτοιμος να υποδεχτεί το απόγευμα της Τετάρτης την ομάδα των επίλεκτων ποδοσφαιριστών του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων του Ναυπλίου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής Πέτρος Καλαντζής θα συνεχίσει να προπονεί τους ποδοσφαιριστές του  Παναρκαδικού μέχρι το τέλος του μήνα.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κόσμο για την φετινή στήριξη και άρχισε ήδη τις επαφές για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Νώντας Ψυχογιός η ομάδα κάλυψε φέτος όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις  και είναι έτοιμη χωρίς εκκρεμότητες να σχεδιάσει τη νέα χρονιά. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, δήλωσε οπρόεδρος και συνέχισε: " είμαστε σε συζητήσεις με διάφορους παράγοντες αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο για το μέλλον του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.