Παναρκαδικός: Έτοιμος για την πρεμιέρα στα Βραχνέϊκα

Παναρκαδικός: Έτοιμος για την πρεμιέρα στα Βραχνέϊκα

Σεπτέμβριος 30, 2017 - 20:00
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της πρεμίερας του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στα Βραχνέϊκα κόντρα στον τοπικό Διαγόρα.

Οι πράσινοι μετά από δύο μήνες προπονήσεων (31 Ιουλίου η έναρξη προετοιμασίας του) 7 φιλικούς αγώνες και δύο επίσημους για τον θεσμό του κυπέλλου Αρκαδίας ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η προετοισία του τριφυλλιού για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων ολοκληρώθηκε το Σάββατο (30/9) με την ομάδα της Τρίπολης να αναχωρεί για την Αχαΐα το πρωΐ της Κυριακής (1/10) με το παιχνίδι να έχει ώρα έναρξης στις 16:00.

Ο Παναρκαδικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να μην υπολογίζει μόνο τον Λουκόντζια με τον Σουηδό να μένει εκτός αποστολής αλλά τους Χότζιτς και τον νεαποκτηθέντα Μπαξεβάνο να βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Στόχος για τον Παναρκαδικό είναι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα όπου θα προσπαθήσει να εκμεταλευτεί την έδρα της αλλά και τον ενθουσιασμό της πρωτάρας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.