Παναρκαδικός: Επιστροφή με πολύ τρέξιμο (photos+video)

Παναρκαδικός: Επιστροφή με πολύ τρέξιμο (photos+video)

Αύγουστος 10, 2015 - 20:01
0 σχόλια

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναρκαδικό σήμερα Δευτέρα (10/8) μετά το ρεπό της Κυριακής (9/8) με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών με πολλές και ποιοτικές ασκήσεις.

Οι πράσινοι το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) πάτησαν και πάλι γήπεδο με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετές επίμονες ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος χώρισε σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του το ένα υπό τις οδηγίες του σε μία κυκλική άσκηση με μπάλα και το άλλο υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Θανάση Παπαζαφειρόπουλου που περιελάμβανε ταχύτητες με ανοίγματα.

Σκληρή δουλειά όμως περίμενε και τους γκολκίπερ του Παναρκαδικού με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να προπονεί τους πορτιέρου του με πρόγραμμα υψηλής έντασης με τους ίδιους να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Κατά τα υπόλοιπα συνεχίζεται να δοκιμάζεται ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ντιόγκο ενώ νέο πρόσωπο στην προπόνηση του τριφυλλιού ήταν ένας υψηλόσωμος νεαρός τερματοφύλακας που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αχαρναικό και θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο.

Τέλος το προπονητικό πρόγραμμα των πρασίνων θα συνεχιστεί την Τρίτη (11/8) και περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα). 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Προπόνηση Παναρκαδικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.