Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1 (photos&video)

Παναρκαδικός-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1 (photos&video)

Μάιος 05, 2012 - 22:20
9 σχόλια

Με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της ενδεκάδας, ο Παναρκαδικός ήλθε ισόπαλος με την Δόξα Μεγαλόπολης 1-1.

Το παιχνίδι αυτό , έδωσε την δυνατότητα στον Αντώνη Μαυρέα, να δοκιμάσει παίκτες  που η ομάδα του ενδιαφέρεται να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος , με γκολ του Μπακογιαννάκη με κοντινό σουτ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ του Κουρμπέτη.

Διαιτητής του αγώνα το αμυντικό χαφ του Παναρκαδικού Δημήτρης Κοσκολός, που  τα «σφυρίγματά» του, θα τα ζήλευαν εν ενεργεία διαιτητές!

Παναρκαδικός ( Αντώνης Μαυρέας): Μανέλλης (54’ Μουλόπουλος)  ( 70΄  Ψυχογιός ) Σουρλίγκας ( 53΄ Γ. Παρασκευόπουλος ), Τζιανής (Δούρος 56’), Τσόγκας, Μέλλος (85΄Ντρέου),  Παπαδόπουλος ( 55΄Κώτσελας), Μπακογιαννάκης (61’Παπαγγελής), Λαγός, Βιρβίλης, Μανδρώνης, Κ. Παρασκευόπουλος (62’ Τσιώλης).

Δόξα Μεγαλόπολης ( Π. Καζαντζής) :Δημητρέλης, Πρεκετές (60’ Αργυρόπουλος),Αλεξανδρής, Γκουμάσης, Κουρέτας, Παναγιωτίδης, Σιμόπουλος (72’ Κοντός),Παναγιωτόπουλος (56’ Στρατής), Κουλουράς ( 88’ Πρεκετές), Τζεβελέκος (81’Σιμόπουλος), Κουρμπέτης (85’ Παναγιωτόπουλος)

-. Στις εξέδρες βρέθηκαν προπονητές και παρακολούθησαν το παιχνίδι. Ο Στράτος Γεννιτσαριώτης, που είχε διατελέσει προπονητής στην Δόξα. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Κώστας Σαλαπάτας με τον αδελφό του Δημήτρη Σαλαπάτα.

-. Η αδιαφορία του Μέλλου, ανάκασε τον προπονητή του, να το βγάλει έξω από το παιχνίδι στο 84΄, βάζοντας του τις φωνές. Στο τέλος ο Μεσσήνιος κόουτς  είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον μεσοεπιθετικό της ομάδας, μετά την αποχώρηση των παικτών.

-. Τσιώλης και Κώτσελας είναι παίκτες του Ορχοιμενού. Ο Ντρέου προπονείται με τον Ορχομενό και ο Παπαγγέλης ανήκει στην Ελπίδα Τρίπολης.

-. Πολλοί παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Παναρκαδικό, έχουν "περάσει" από την Ελπίδα Τρίπολης.

-. Στο τέλος ο προπονητής της ομάδας του Παναρκαδικού μίλησε στην κάμερα του arcadiaportal  και είπε για την προτοιμασία της ομάδας εν όψει μπαράζ, τις δοκιμές των νέων παικτών και για τον… Δημήτρη Ζαχαρόπουλο . Ο τελευταίος είχε δώσει συνέντευξη στο arcadiaportal.

http://www.arcadiaportal.gr/news/dimitris-zaxaropoulos-eimai-konta-stin-omada-mou 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/yh8XN-rBh2c


9 Σχόλια

το γκολ της δοξας ρε παιδια γιατι δεν το βαλατε???

Θα σου πώ εγω γιατί... Γιατί ο αρθρογράφος παει στα γήπεδα και χαζευεί , δεν το εχει κάνει πρώτη φορα, σε πόσες εκμπομπές έλειπαν γκολα απο αγώνες;;;;δεν κάνει ο άνθρωπος!!

πραγματι...μια φορα να ειναι ολοκληρωμενοι δεν γινετε...και εγυναν πολλεσ καλες φασεις γενικα...απ τα καλα παιχνιδακια...

<p> O φίλος ο Γιώργος &nbsp;το τελευταιο διαστημα δεν μας ενημερωνει σωστα τωρα τελευταια...αμέτρητα λάθη αρχής γενομένης από το ντέρμπι Μελιγου- Παναρκαδικός</p>

<p> ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΚΗΣΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΠΕΦΤΕΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'Η ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΦΑΣΕΙΣ Ή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ... ΧΑΖΕΥΩ! ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕ΄ΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.</p> <p> ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...</p> <p> &nbsp;</p>

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ LIVE STREAMIN ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ... ΧΑΧΑ!!!!

μπραβο στο κουραγιο σου γιωργο. εγω θα τα ειχα παρατησει. δεν ειναι αθηνα εδω. κανετε προσπαθεια μεγαλ και σας κραζουν! ασχετοι ολοιι

<p> ρε πανιβ****, τον ειδα να τραβαει βιντεο με το ενα χερι και το αλλο φωτογραφιες. σε τσιρκο ειναι; πηγαινε εσυ που ΚΑΝΕΙΣ και κανε αυτα που κανει. ζωον!</p>

ειμαι παιχτης της δοξας μεγαλοπολης.......προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι και το σιτε αλλα και ο γιωργος εχουν προσφερει πολλα στο αρκαδικο ποδοσφαιρο.πριν μερικα χρονια υπηρχε μηδαμινη ενημερωση......και φτασαμε σε ενα σημειο να μπορουμε να βλεπουμε ζωντανα αγωνες του τοπικου πρωταθληματος.να εχουμε αθλητικη εκμπομπη και σθχνα ρεπορταζ απο ολες τις ομαδες του νομου μας...αν θελουμε να παμε μπροστα το αθλιο τοπικο ποδοσφαιρο του νομου μας θα πρεπει ολοι να ειμαστε συνεργασιμοι και οχι επικριτες σε ατομα που προσφερουν στο χωρο......