Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη 5-0 (vid)

Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη 5-0 (vid)

Ιανουάριος 27, 2019 - 18:03
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στο ντεμπούτο του Θανάση Στάικου στον πάγκο πραγματοποίησε την καλύτερου του εφετινή εμφάνιση επικρατώντας με 5-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στην Τρίπολη.

Σπουδαία εμφάνιση από τους πράσινους που πήραν μια πολύ σημαντική νίκη που τους ανεβάζει και πάλι πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και πλέον βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Δύο γκολ από τον Μάριο Γεωργόπουλου άνοιξε και έκλεισε των χορό των τερμάτων στο 12' και στο 60' , δύο τέρματα και από τον φοβερό και τρομερό Βραζιλιάνο Αρτούρο Καρβάλιο που χόρεψε την άμυνα της Λακωνικής ομάδας στο 34' και στο 37' και ένα τέρμα από τον αρχηγό Νίκο Λυμπερόπουλο για το εμφατικό 5-0.

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκατιάγκα (Μπαλάσης), Γιαλαμίδης, Τσιώλης, Σσβίγγος (46’ Λυμπερόπουλος Δ.), Γεωργόπουλος (Βίγκνιεβιτς), Λυμπερόπουλος Ν., Καρβάλιο (Σωτηρόπουλος).

Αστέρας Βλαχιώτη: Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος (Μπιάζης), Ρέτζος ( Κολιάκος) Καρνιάτης (Σαμπατάκος-72’ Χελιώτης), Κακιώνης, Κότσαλης, Πούφλης, Λεϊμονίτης, Νέιρα, Χρήστου,

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Αστέρας Βλαχιώτη 5-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δε βλέπω σχόλια από τους "γνωστούς" αγανακτισμένους!!! Ούτε μία καλή κουβέντα ρε παιδιά γι αυτή την ομάδα που προσπαθεί; Τόση κακία πια; Έλεος!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.