Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη 1-2 (pics,vid)

Παναρκαδικός - Αστέρας Βλαχιώτη 1-2 (pics,vid)

Νοέμβριος 19, 2017 - 18:48
8 σχόλια

Την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 1-2 γνώρισε ο Παναρκαδικός στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη με οδηγό την εμπειρία του να γυρίζει το παιχνίδι σε διάστημα 12’ λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναρκαδικός παρότι προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καδά στο 51’ δεν μπόρεσε να κρατήσει το πρβάδισμα του με τον Αστέρα Βλαχιώτη στην συνέχεια να ισοφαρίζει με τον Σταμογιάννο πολύ γρήγορα στο 54’ και στο 66’ ο Βιγιαφάνε με πλασέ από το ύψος της περιοχής να κάνει την ολική ανατροπή για την Λακωνική ομάδα η οποία διαχειρίστηκε μέχρι το φινάλε αυτό το 1-2 φεύγοντας από την Τρίπολη με μια σπουδαία νίκη.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Τσέκος (Άσεν), Κυριακόπουλος, Νάτσης (Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (Τζόρτζ), Καδάς, Συρεγγέλας, Στρέμπας (Γιουγκούδης), Ευαγγέλου

Αστέρας Βλαχιώτη: Πάλιουρας, Τσουκαλάς ( Μινέα), Κόντι, Ίλιεφ, Μπριλάκης, Τσιμικλής (Λειμονίτης), Σταμόγιαννος, Χρήστου, Γεμιστός, Βιγιαφάνες (Σαρίδης), Ψιάνος ( Μαναρίτσας)

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Αστέρας Βλαχιώτη 1-2


8 Σχόλια

Αν είναι αλήθεια όσα ακούγονται για τον Προπονητή λυπάμαι πολυ και πρέπει να πάει το συντομότερο σπίτι του.

Οσο ανακατεύονται τα γνωστά αδέλφια είδαμε ομάδα στην Ευρώπη ομάδα στο τελικό παίκτες στην εθνική ομάδα την ακαδημία του Ασττερα στο τελικό πέρυσι κ.λ.π να μην συνεχίσω άλλο θα σε κουράσω κακόβουλε ε κακόβουλε .

Σύμφωνω μαζί σου.και κάτι άλλο.οτι και να ζητήσεις από τα δύο αδέρφια,δεν σου λένε όχι.κοιτανε να βοηθήσουν.μιλω από προσωπική εμπειρία.

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Αλέμη ? Γιατί τον διώχνετε ? Έχετε καλύτερο ?Τελικά δεν αγιάζεις στον τόπο σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.