Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-2 (vid)

Παναρκαδικός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-2 (vid)

Οκτώβριος 08, 2017 - 19:31
16 σχόλια

Την δεύτερη ήττα του σε δύο παιχνίδια και πρώτη του στην Τρίπολη στο παρθενικό του παιχνίδι για την νέα αγωνιστική χρονιά γνώρισε ο Παναρκαδικός από τον Αστέρα Αμαλιάδας με σκορ 0-2 για την δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα αρκετά λάθη των πρασίνων αλλά και η πολύ κακή διαιτησία του Πατρινού ρέφερι Παπαδόπουλου και των βοηθών του στιγμάτισαν την αναμέτρηση με το τριφύλλι να μένει χωρίς βαθμό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η φάση του πέναλτι στο 65ο λεπτό αλλά και η γενικότερη διαχείρηση του αγώνα από τους διαιτητές συμπεριλαμβανομένου και του πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του Παναρκαδικού εξόργισαν την κερκίδα με τον ρέφερι Παπαδόπουλο να γίνεται ο μοιραίος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Ο Παναρκαδικός μπορεί να μπήκε καλά στο παιχνίδι με τον Τζόρτζ να είναι ο εκφραστής των δύο πρώτων ευκαιριών ωστόσο η ομάδα της Αμαλιάδας ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ με τον Μπαρμπαρούση να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο του Χότζιτς και την ασυνεννοησία στην πράσινη άμυνα κάνοντας στο 27’ το 0-1.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας και αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού σε εύκολα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 63’ έγινε η βαθιά μπαλιά με στόχο τον Μπαρμπαρούση με τον Χότζιτς να βγαίνει από την εστία του να απομακρύνει την μπάλα αλλά τον διαιτητή Παπαδόπουλο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυές από τους ανθρώπους του τριφυλλιού. Ο Κέρι ανέλαβε την ευθύνη κάνοντας το 0-2 στο 65’.

Από κει και πέρα οι πράσινοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στην διακδίκηση του αγώνα το οποίο δεν ήρθε. Ο Τζορτζ αστόχησε σε δύο καλές περιπτώσεις μέσα από την περιοχή με το 0-2 να παραμένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης για τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Γκολ: Μπαρμπαρούσης 27', Κέρι 65'.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος-Οικονόμου-Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

Παναρκαδικός (Γ. Αντωνόπουλος): Χότζιτς, Άσεν (Τσέκος), Μπούτας, Μπαξεβάνος (Νάτσης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Τζορτζ, Ν. Λυμπερόπουλος, Συρεγγέλας (Τσιώλης), Κάδας, Δ. Λυμπερόπουλος (52' Στρέμπας).

Αστέρας Αμαλιάδας (Τ. Καβακάς): Καβουσάκης, Μπούζουρας, Παπαδόπουλος (Μπουτσικάκης), Κασάπης, Αρβανίτης, Κουμπαρούλης (52' Σταθάκης), Άλμπερτ (Ρόβας), Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Τόρες (Μαρουκάκης).

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Αστέρας Αμαλιάδας 0-2


16 Σχόλια

Το έχω ξανα γράψει.Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο ποδόσφαιρο.Οι άνθρωποι οι γνωστοί ξέρετε για ποιους γράφω, τα κατάφεραν.Του χρόνου η ομάδα θα παίζει τοπικό χωρίς κανένα ντόπιο ποδοσφαιριστή.Συγχαρητήρια.

Δεν ντρέπεστε?όχι μόνο για τα σημερινά σας χαλιά.και για άλλα.αξιοπρεπεια βρεεε.λιγο τσίπα!!!προπονητής για γέλια.ρωτηστε τα αποδυτήρια.παραγοντες,αδεκαροι,αφραγκοι.δεν ξέρουν πους τους παν τα τέσσερα.καθηστε σπίτι και αφήστε ανθρώπους σωστούς να αναλάβουν.

Ρε παιδια τι περιμενατε; Τα ιδια καθε χρονο, κλεινει ο Παναρκαδικος 5 παικτες, εχει αλλους 5 απο την ακαδημια που ανεβαινουν και μετα οτι δεν χρειαζεται ο Αστερας παει εκει.. Αλλα τι να γινει, αφου διαφορετικα δεν μπορει... Δυστυχως βλεπω του χρονου στην Γ μονο μια απο την Αρκαδια, την νικητρια του φετινου Τοπικου δηλαδη... Μακαρι να ειναι η Τεγεαρα !

Παρά την διαφήμιση που κάνετε του Παναρκαδικού αυτός πάει άπατος,μην τον διαφημίζετε μπας και πάρει εμπρός, γιατί κάποια μυαλά εκεί στην ομάδα παίρνουν αέρα από την πολύ διαφήμιση...........

Οι πουθενάδες και το καραφλό βέλος πότε θα παραιτηθούν?Δεν ντρέπονται?Τι άλλο πρέπει να γίνει για να πάνε σπίτια τους.Τρία χρόνια πέρασαν , δεν βλέπουν ακόμη?

Άμα τα είχε φάει ο Ψυχογιος αυτά θα κρινατε!!!!!τον φάγατε κ αυτόν μαζί κ τν δήμο γιατί δν μπορούσαν!!!!!

Στην ιστοσελίδα δεν μπορεί να κάνει κάποιος δεξί click πια. Έχει γίνει πολύ δυσλειτουργική, όχι για τα σχόλια μόνο αλλά γενικά. Δείτε το.

Έχει απενεργοποιηθεί από εμάς το δεξί κλικ λόγω των συνεχόμενων clopy paste... Αν θέλετε να ανοίξετε νέο tab πατήστε ctrl + αριστερό κλικ. ### ARCADIA PORTAL ###

Ψυχογιός Δήμος Μελλος Σαλαπατας Χατζόπουλος και άλλοι πολλοί που έπαιζαν άνετα σε αυτή την κατηγορία επιπέδου ενός δυνατού τοπικου

εκεινο το 9 με την κορδέλα πως το έχασε στα 4 μέτρα απο το τέρμα στο γυρισμα του μαυρου; επιθετικαρα μεγάλη που το έστειλε στα περιστέρια. βαλτε το μαυρο μπροστά μπας και κανει τιποτα λογω ταχυτητας

Έλα μωρέ,ντόπιος είναι,τι έξοδα να έχει?χάρη του κάνουμε που παίζει και στην ομάδααααα!!!αυτοι είστε!!!τον ντόπιο απλήρωτο η στην καλύτερη 100 € τον μήνα.τον ντόπιο να τον σέβεστε.τον ντόπιο.!!!

γελάμε. έφυγε ο Καραμήτος που θα μπορούσε να παίξει. το φάγανε στον Αστέρα και μετά στον Παναρκαδικό για να παίξουν άλλοι ! ο Πετρόπουλος γαιτί έφυγε; μόνος του; ο Δήμος λίγος ήταν; αλλά τα χρήματα τα δίνουνεκεί που θέλουν. φέρνουν το παλικάρι από την Σουηδία, παίρνει λεφτά και βλέπει τα απχνίδια από την εξέδρα ! τραυματίας είναι. έτσι το φέρανε; ήλθε ο Θοδωράκης από Αθήνα για να παίξει και τον έδιωξαν με τον τρόπο τους. τσάμπα θα παίζουν; οταν εβαζε τα γολ , καλός ήταν, που πήρατε το κυπελλο; ο Χατζόπουλος έφτιαξε το Κυβέρι 2 στα 2 οι Κυβεριώτες με 1 γκολ παθητικό , όχι 5 εδώ σε δύο αγωνες!

ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΥΡΑΓΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΑΜΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.