Παναρκαδικός - Α.Ο. Κατασταρίου 3-1 (vid)

Παναρκαδικός - Α.Ο. Κατασταρίου 3-1 (vid)

Μάρτιος 09, 2019 - 16:22
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στο εξ' αναβολής παιχνίδι με τον ΑΟ Κατασταρίου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 κάνοντας άλμα για την παραμονή του.

Οι πράσινοι με την νίκη τους αυτή απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη ανοίγοντας πιο πολύ την διαφορά τους από τις ομάδες που είναι στο γκρουπ της παραμονής κρατώντας την τύχη αποκλειστικά και μόνο στα χέρια του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι με τέρματα του Μάριου Γεωργόπουλου, του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 68' και του Αποστόλη Στρέμπα στο 74' ο οποίος πέτυχε ένα τρομερό γκολ-φάουλ από τα 40 μέτρα πήραν τους τρεις βαθμούς με τον Α.Ο. Κατασταρίου να ισοφαρίζει προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέττα στο 57'.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις κιαλύετρες στιγμές του αγώνα του Παναρκαδικού με τον ΑΟ Κατασταρίου.

Παναρκαδικός (Θ. Στάικος): Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας (Σπίντζος), Γκατιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (Τρέσα), Σβίγκος, Γεωργόπουλος (Τσάνης), Ν. Λυμπερόπουλος (Δ. Λυμπερόπουλος), Καρβάλιο

Α.Ο. Κατασταρίου (Δ. Νόλης): Δρακόπουλος, Κουρέλας, Τηλιόπουλος (Σκουρτάι), Καρβούνης (Μαρούδας), Κάρδαρης (Κορφιάτης), Καψάσκης, Μπριλάκης, Πέττας, Μεζίνι, Μουσάι, Παναγόπουλος

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Α.Ο. Κατασταρίου 3-1


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.