Παναρκαδικός - Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1 (vid)

Παναρκαδικός - Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1 (vid)

Μάρτιος 24, 2019 - 18:02
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός έμεινε στο 1-1 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Τρίπολη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει από τώρα την παραμονή του.

Οι πράσινοι διατηρούν το +9 από το Δίστομο 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε και πλέον παρά το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (εκτός με Ύπατο, εντός με Ασπρόπυργο, εκτός με Καλαμάτα) κρατούν την τύχη της παραμονής στα χέρια τους.

Ο Μάριος Γεωργόπουλος με εξαιρετικό τελείωμα μετά από μαγική μπαλιά του Γιάννη Τσιώλη έδωσε το προβάδισμα στο τριφύλλι στο 13 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τον βαθμό με γκολ στο 84' έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά του Δήμου.

Οι πράσινοι φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στο πρώτο μέρος σε πέσιμο του Καρβάλιο στην περιοχή ενώ είχαν τρομακτική ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους στην επανάληψη με άστοχο πλασέ πάνω στην γραμμή. Παιχνίδι για γερά νεύρα με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Παναρκαδικού με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.