Παναρκαδικός - Αιολικός 2-1 (vid)

Παναρκαδικός - Αιολικός 2-1 (vid)

Νοέμβριος 17, 2019 - 15:41
10 σχόλια

Με γκολ buzzer beater στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94ο λεπτό από τον Γιουκούδη ο Παναρκαδικός πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί του Αιολικού στην Τρίπολη στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι προηγήθηκε στο 67' με τον Γκαντιάγκα με τον Αιολικό να ισοφαρίζει στο 70' με τον Λαζαρίδη και τον αγώνα να παίρνει μορφή θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Στο 94ο λεπτό μια καταπληκτική ενέργεια του Μπάρδου από τα αριστερά, μια κεφαλιά στρώσιμο του Νάνου που είχε περάσει ως αλλαγή στο 88' έδωσαν την δυνατότητα στον Γιουκούδη μέσα από την περιοχή να γράψει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την μεγάλη νίκη του Παναρκαδικού επί του Αιολικού με 2-1.

Παναρκαδικός: Ντουντούμης, Γκαντιάγκα, Γιουκούδης, Διαμαντόπουλος, Καναβέτας (Μπάρδος), Λυμπερόπουλος Ν. (Νάνος), Μπινιώρης (Καπετανάκης), Στασινόπουλος, Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης.

Αιολικός: Σφυρλάς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βάλλιος, Τσομπανέλλης, Λαζαρίδης, Κατσίκης, Κόρνερφ (Τσίπας), Μπουρούς (Μπάρκας), Σπόλιαριτς.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παναρκαδικός-Αιολικός 2-1


10 Σχόλια

Στέκεται όρθιος παλεύει ζει από την αγάπη του κόσμου Παρ όλο το παλιό κακο του παρελθόν αγαπιέται για την ιστορία του το γήπεδο του.Το διοικητικό του συμβούλιο μάχεται και τον κρατά στην ζωή.Πολεμιεται από συγκεκριμένους γνωστούς αγνώστους που δεν συνδέονται με την αγάπη αυτού του τόπου.Ειναι οι Πουθεναδες.Συνεχιστε την προσπάθεια.Ο Παναρκαδικός θα υπάρχει για πάντα.

@16:23 Γι' αυτούς τους "συγκεκριμένους γνωστούς-αγνώστους" που πολεμούν τον Παναρκαδικό (σε λίγο θα μας πεις ότι τη φοβούνται κιόλας...τη Ρεάλ), τράβα ρώτα τους δικούς σου συγκεκριμένους γνωστούς-αγνώστους, που καλλιεργούν σκοπίμως εχθρικό κλίμα μεταξύ Αστέρα-Παναρκαδικού, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις για αγάπες, τόπους και πουθενάδες, είναι νά'χαμε να λέγαμε. Αναζήτησέ τα δίπλα σου, μήπως και ξυπνήσεις κάποτε και δεν κυνηγάς φαντάσματα και αόρατους εχθρούς..

στην τριπολη υπαρχει μονο ΑΣΤΕΡΑΣ, Τον ειχατε ,αλλα δεν εισασταν αναξιοι να τον κρατησετε ,τι θα κανετε θα ξαναφιλησετε τα ποδια του ,αλλα σας πηραν χαμπαρι ,τι μερος του λογου εισατε ολοι εκει μεσα ,

09:38 μικρέ ανεγκεφαλε τυπε.Εν πρώτος φαίνεται ότι είσαι ένα αγράμματο κούτσουρο.Κατα δεύτερον έχεις μέσα σου δηλητήριο και απύθμενη βλακεία.Υποθετω ότι παίρνεις μεροκαματακι από τον Αστέρα.Σε κάθε περίπτωση επειδή περισσεύει η βλακεία σου δε θα ασχοληθώ πάλι μαζί σου γιατί σου πριποιω τιμή.

Ο Παναρκαδικός είναι ιδέα και δεν (πρέπει να) ξεπουλιέται σε νεόπλουτους μπουρτζοβλαχους από τις Κολλινες !

23:45 Και ποια ακριβώς είναι τα τεράστια επιτεύγματα της "ιδέας"; Η Β' Εθνική πριν από 40 χρόνια ή οι κατηγορίες για δωροδοκία;

11:02 Τι σχέση έχει τώρα το Κοριόπολις; Σου είπε κανείς ρε βούρλο ότι είμαι αστεριανός; Σας έχει φάει η εξυπνάδα μερικούς, προσέξτε μην σκοντάψετε πάνω της

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.