Παναρκαδικός - Αχαϊκή 2-0 (vid)

Παναρκαδικός - Αχαϊκή 2-0 (vid)

Οκτώβριος 21, 2017 - 19:16
1 σχόλια

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και πρώτη στην Τρίπολη πανηγύρισε ο Παναρκαδικός επικρατώντας με 2-0 της Αχαϊκής στην Τρίπολη το απόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το 2-0 μάλλον πλασματικό θα πρέπει να θεωρηθεί καθώς ο Παναρκαδικός ήταν σαρωτικός δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες αι έχοντας την κυριαρχία σε όλο τον αγώνα χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τετ α τετ, και δύο δοκάρια με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ωστόσο το τριφύλλι με τα τέρματα του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 62’ και του Χαρη Νάτση στο 68’ βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Αχαικής και να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Παναρκαδικός: Χότζις, Τσέκος, Μπούτας (Μπινιώρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν (Λυμπερόπουλος Δ.)., Στρέμπας, Καδάς (Τσιώλης), Συρεγγέλας (Γιουγκούδης).

Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σαμπάνεϊ, Αναγνωστόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Σταυρόπουλος, Αλμπάνης, Αναγνωστόπουλος, Μητρόπουλος

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-Αχαική 2-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.