Παναρκαδικό: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου του Τομέα Ψυχικής Υγείας

Παναρκαδικό: Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου του Τομέα Ψυχικής Υγείας

Ιούλιος 03, 2019 - 08:09
0 σχόλια

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 υπογράφθηκε η προγραμματική σύμβαση για το Έργο: «Ενίσχυση μέτρων λειτουργικής ασφάλειας του Τμήματος ¨Βραχείας Νοσηλείας¨ και αναγκαίες προσαρμογές στον Ψυχιατρικό Τομέα Ενηλίκων και Ψυχιατρικό Τομέα Παίδων/Εφήβων» στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης», μεταξύ του Διοικητή του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρου Τομάρα και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.) κ. Ιωάννη Χαρωνίτη, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας κ. Θεόδωρου Κυριαζόπουλου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου του Τομέα Ψυχικής Υγείας.

Στο νέο κτήριο έχει ήδη μεταστεγαστεί το π. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης του οποίου οι χώροι έχουν ήδη μεταβιβαστεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην ανάπτυξη του οποίου θα συμβάλουν αποφασιστικά.

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες και υποστηρίζει έμπρακτα τις ενέργειες που στοχεύουν στην πρόληψη, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας, αλλά και σε γενικότερα θέματα ανάπτυξης.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

       ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.