Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Τι ποσοστό φτάνουν οι εισροές ασθενών από άλλους νομούς (vid)

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Τι ποσοστό φτάνουν οι εισροές ασθενών από άλλους νομούς (vid)

Φεβρουάριος 17, 2019 - 20:08
0 σχόλια

Για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου μεταξύ τους μίλησε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρος Τομάρας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Τομάρας έδωσε κάποια στοιχεία για το 2018. Τόνισε ότι σε ειδικότητες που υπάρχουν μόνο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Περιφέρεια όπως νευροχειρουργική γναθοχειρουργική, βραχεία νοσηλεία στο παθολογικό και ορθοπεδική κλινική υπάρχουν πολλές εισροές από τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου.

Το Παναρκαδικό εξυπηρετεί ασθενείς από την Αρκαδία σε 60%, ενώ το 40% σε αυτές τις ειδικότητες είναι από τους γύρω νομούς

Σε σύνολο των ειδικοτήτων  το 25% των περιστατικών είναι εκτός Αρκαδίας.

Ο διοικητής αναφέρθηκε και στις συμβάσεις των επικουρικών ιατρών που έληξαν, τονίζοντας μετά από τιτάνια προσπάθεια που έκαναν κατάφεραν μέσα σε 1,5 μήνα να καλύψουν τα κενά. Το Νοσοκομείο έχει και πάλι επικουρικούς γυναικολόγο, αιματολόγο και καρδιολόγο, ενώ για την ειδικότητα της ακτινοδιαγνωστικής δεν υπήρξε καμία αίτηση.

Ο κ. Τομάρας έκανε μία έκκληση αν κάποιοι γιατροί έχουν τα προσόντα για να προσληφθούν ως επικουρικοί στην ακτινοδιαγνωστική να κάνουν αίτηση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημέρωση Τομάρα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.