Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Λήξη θητείας για τον Τομάρα - Πότε αναλαμβάνει ο νέος διοικητής

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Λήξη θητείας για τον Τομάρα - Πότε αναλαμβάνει ο νέος διοικητής

Ιανουάριος 13, 2020 - 20:47
2 σχόλια

Στο πρόγραμμα «Διαύγεια» δημοσιεύθηκε η απόφαση για τη λήξη της θητείας του Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης  «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».

Η απόφαση αναφέρει:

 «Λήξη της θητείας του Διοικητή του ΓΕΝ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδος, κ. ΤΟΜΑΡΑ ΠΕΤΡΟΥ και διορισμός νέου Διοικητή, κ. ΤΖΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ».

 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ αποφασίζει:

Α. Τη λήξη της θητείας του Διοικητή του ΓΕΝ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, κ. ΤΟΜΑΡΑ ΠΕΤΡΟΥ του Σπήλιου, με Α.Δ.Τ.: ΑΙ 590995.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΕΒ. ΔΙΑΓΡ. ΜΗΤΡ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ:

3158571950/2-1-2020

 

Β. Διορίζουμε τον κ. ΤΖΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ.: ΑΕ 270258, Πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Concordia του Μόντρεαλ (Καναδά), ως Διοικητή στο ΓΕΝ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», αρμοδιότητας 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτ. Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του Ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο , με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 4052/2012.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΕΒ. ΕΓΓΡ. ΜΗΤΡ. ΑΝΘΡ. ΔΥΝΑΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ:

1044426103/2-1-2020

Αριθμός Βεβαίωσης ΥΔΕ Υπουργείου Υγείας: 7952/ 30-12- 2019.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε την απόφαση

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ! Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ...... Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ......ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ , ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙΣ . Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ .......

Το ότι προέρχεται από το Πασόκ δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε ότι ήταν σύμβουλος του Τατούλη, ούτε ότι αποχώρησε για να πάει με το Νίκα. Το ζητούμενο είναι η εργασιακή του εμπειρία και αν έχει τις ικανότητες που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση. Δεν τον γνωρίζω, απλά βλέπω από το βιογραφικό του ότι έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα επί πολλά έτη. Αν η τοποθέτηση είναι όντως "αντίδωρο" τότε είναι απαράδεκτη. Μπορεί όμως να είναι άξιος και ικανός. Θα το δούμε σύντομα. Καλή του επιτυχία, έχει ανάγκη το Παναρκαδικό νοσοκομείο από σοβαρή και αποτελεσματική διοίκηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.