Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Δωρεά εξοπλισμού και ανακαίνιση Ιατρείου του Παιδιατρικού Τμήματος

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Δωρεά εξοπλισμού και ανακαίνιση Ιατρείου του Παιδιατρικού Τμήματος

Ιανουάριος 23, 2019 - 11:44
0 σχόλια

Μία νέα δωρεά δέχτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια", αυτή τη φορά από το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος".

Το εν λόγω Σωματείο σε επιστολή του ανέφερε:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος" για τις ανάγκες βελτίωσης της περίθαλψης των τραυματισμένων παιδιών, αποφάσισε να προβεί στην ανακαίνιση αναδιαμόρφωση του χώρου του Εξωτερικού Έκτακτου Παιδιατρικού Ιατρείου του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», καθώς και στη δωρεά του κάτωθι εξοπλισμού:

- Φορητό παλμικό οξύμετρο EDAN H1Q0B με αισθητήρα ενηλίκων, παίδων και νεογνών.
- Αντλία έγχυσης ογκομετρική SINO MDT, SN-1500H.
- Μόνιτορ μεταφοράς EDAN ΙΜ 20 με περιχειρίδες παιδιατρική, βρεφικές και νεογνικές.
- Ασκός αναζωογόνησης σιλικόνης (WM11101) του οίκου WEINMANN, χωρητικότητας 240ml, πλήρης, με αναπνευστική βαλβίδα, ρεζεβουάρ οξυγόνου 600ml και μάσκες No. 0,1,2.
- Απινιδωτής διφασικού τύπου SHILLER FRED EASY.
- Εξεταστική κλίνη.
- Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο-οξύμετρο DINAMAP CARESCAPE V100 του οίκου GEHEALTHCARE.
- Σετ λαρυγγοσκοπίου HEINE αποτελούμενο από επιτραπέζια βάση φόρτισης ΝΤ300, λαβή LED επαναφορτιζόμενη, λάμες Mac No 0,1,2,3,4,5 και Miller No 00,0,1,2,3,4.

Η συνολική αξία της δωρεάς ανέρχεται περίπου στο ποσό των € 21.000.

Η μόνη απαίτηση του Χορηγού είναι η τοποθέτηση έξω από το χώρο του Εξωτερικού Έκτακτου Παιδιατρικού Ιατρείου του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», μίας πινακίδας (που θα έχει εγκριθεί από τον δωρητή) και θα αναφέρει ότι το Εξωτερικό Έκτακτο Παιδιατρικό Ιατρείο ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε με τη δωρεά του.

Η αποδοχή εκ μέρους του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» της τοποθέτησης της πινακίδας είναι όρος για την ισχύ της δωρεάς.

Η αθέτηση του ως άνω όρου δίνει στο Σωματείο μας το δικαίωμα να πάρει πίσω όλο το σχετικό εξοπλισμό.

Επίσης, θα θέλαμε τη δέσμευση σας ότι:

1. Το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» αναλαμβάνει την προμήθεια των απαραίτητων αναλωσίμων για τη λειτουργία των μηχανημάτων,
2. Τα δωρηθέντα μηχανήματα και ο εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθούν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
3. Σε περίπτωση που τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός αφαιρεθούν από το χώρο του Εξωτερικού Έκτακτου Παιδιατρικού Ιατρείου ή αν το Εξωτερικό Έκτακτο Παιδιατρικό Ιατρείο κλείσει ή αν κάποιο μηχάνημα πάψει να χρησιμοποιείται, τότε ο σχετικός εξοπλισμός και το/τα μηχανήματα θα επιστραφούν άμεσα στο Σωματείο.

Τέλος, παρακαλούμε το Νοσοκομείο στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους να συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο με τα στατιστικά στοιχεία παιδιών που ωφελήθηκαν από τις δωρεές του Σωματείου, κυρίως τον συνολικό αριθμό αυτών.

Αυτό τα στοιχεία είναι απαίτηση του Χορηγού.
Αναμένοντας την απάντηση σας για την αποδοχή του αιτήματος μας από το διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», δεχθείτε τις ευχαριστίες μας για τις προσπάθειες σας.

Με εκτίμηση,
Natasha Give Βρέκοσι
Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου.»

Μετά και τη συναίνεση της διευθύντριας Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ιωάννας Αντωνίου, καθώς και του Προϊστάμενου Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Απόστολου Λεβέντη, για την αποδοχή της προαναφερόμενης δωρεάς, το ΔΣ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αποδέχτηκε τη δωρεά εξοπλισμού, καθώς και την ανακαίνιση – αναδιαμόρφωση του Ιατρείου του Παιδιατρικού Τμήματος (Έκτακτου / Εξωτερικού) του Νοσοκομείου, ενδεικτικής αξίας 21.000,00 €, από το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και τα δωρηθέντα είδη καταχωρηθούν στο πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου.

Ενέκρινε την τοποθέτηση σχετικής πινακίδας έξω από τον χώρο του Εξωτερικού Έκτακτου Παιδιατρικού Ιατρείου και μετά από συνεννόηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου με τον δωρητή για την ακριβή σύνταξη των αναγραφομένων σ’ αυτήν (πινακίδα).

Αποδέχεται τους όρους που θέτει ο δωρητής στην από 29-11-2018 επιστολή του και παραγγέλλει όπως έκαστος των εμπλεκομένων προβεί στην υλοποίηση των όρων αντιστοίχως, όπως π.χ. η Δ/ντρια του Παιδιατρικού Τμήματος να προβαίνει στην συμπλήρωση ερωτηματολογίου κατά τη λήξη έκαστου ημερολογιακού έτους, με τα στατιστικά στοιχεία εξεταζόμενων παιδιών (κυρίως συνολικός αριθμός) κ.λ.π.

Ορίζει την παρακάτω Επιτροπή Παραλαβής των δωρηθέντων ειδών:

1. κ. Ιωάννα Αντωνίου – Δ/ντρια Παιδιατρικού Τμήματος, με αναπληρώτριά της την κ. Ευαγγελία Ζέππου – Επ. Β΄ Παιδίατρος.
2. κ. Μαρία Παπαδοπούλου – Προϊσταμένη Τ.Ε.Π., με αναπληρώτριά της την κ. Κωνσταντίνα Ασπρόμουργου – ΠΕ Νοσηλευτικής
3. κ. Απόστολο Λεβέντη – Προϊστάμενο Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Κατσή – Προϊστάμενο Τεχνικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.