Παναγιωτόπουλος: Επιθυμώ να πολιτευτώ στην Αρκαδία

Παναγιωτόπουλος: Επιθυμώ να πολιτευτώ στην Αρκαδία

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 20:29
1 σχόλια

Σε συνέντευξή του ο  Αρκάς Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, Ιωάννης Παναγιωτόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv επιβεβαίωσε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα βάζοντας ως στόχο τις βουλευτικές εκλογές.

Όπως ανέφερε τις παραιτήσεις τους υπέβαλλαν σήμερα τρεις γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, η απόφασή τους αυτή βρίσκεται σε πλήρη σχέση με τους 18 μήνες από την λήξη της θητείας της Βουλής.  Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν από τη θέση του Γ.Γ. Συντονισμού της κυβέρνησης ο κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, από τη θέση του Γεν. Γραμματέα Ενημέρωσης ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και από τη θέση του Γεν. Γραμματέα Επικοινωνίας ο κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

Προσωπικά δεν κάνω καριέρα γενικού γραμματέα η καριέρα μου είναι στο Πανεπιστήμιο τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Η τοποθέτησή του στη θέση του γενικού ήταν μια πολιτική τοποθέτηση. Εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία και έτσι έθεσε την παραίτησή του.

Σε ερώτηση για το αν τον ανησυχούν οι δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές ο κ. Παναγιωτόπουλος με μερικά παραδείγματα από αποτελέσματα πρόσφατων εκλογών όπως των ευρωεκλογών 2014, τόνισε ότι οι δημοσκοπήσεις είναι μια εικόνα της στιγμής, η πολιτική απόφαση θα λυθεί με βάση την απόφαση του Ελληνικού λαού την κρίσιμη στιγμή. Η κυβέρνηση είπε συνεχίζοντας μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν είχαν γίνει τα 40 χρόνια. Πρέπει να γίνουν πολλά σε λίγο χρόνο έχουν γίνει πολλές μεταρρυθμίσεις αναφέρει όμως αυτά που θα έρθουν από εδώ και πέρα θα είναι πολύ καλύτερα.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

εσενα περιμεναμε.....με τον Τάση να σωσετε τον τοπο,ουστ προβατινες,γλυψτε τα πιατα σας η φαγνα τελειωσε...!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.