Παναγιώτης Βαλασόπουλος: Δεν με ενδιαφέρει το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Παναγιώτης Βαλασόπουλος: Δεν με ενδιαφέρει το βουλευτικό ψηφοδέλτιο

Ιούνιος 11, 2019 - 10:51
7 σχόλια

Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στην εκπομπή των κκ. Αρτόπουλου - Μανιατάκου «Επί της ουσίας» το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου. Ο κ. Βαλασόπουλος ρωτήθηκε για το πολιτικό σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σημειωτέον ότι το 2007 ο κ. Βαλασόπουλος έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές και εξελέγη πρώτος επιλαχών βουλευτής Αρκαδίας. Το 2009 δεν συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Το 2010 εξελέγη πρώτος περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας με το συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου.

«Το 2009 δεν συμπεριλήφθηκα στο ψηφοδέλτιο την τελευταία στιγμή», είπε ο κ. Βαλασόπουλος, ενώ οι δημοσιογράφοι τού θύμισαν τον άκομψο τρόπο με τον οποίον δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο. «Η ΝΔ είχε κάνει μια επιλογή, μπήκαν συγκεκριμένοι άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο, ύστερα από λίγες ώρες δεν ήμουν στη λίστα. Το τι μεσολάβησε, το 100% κανένας μας δεν το ξέρει», είπε.

Σε ερώτηση αν θέλει να μπει στο ψηφοδέλτιο στις βουλευτικές εκλογές, απάντησε:

«Δεν είμαι διαθέσιμος, το 2012 σταμάτησα την ενασχόλησή μου με το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, με ενδιαφέρει η αυτοδιοίκηση». Περιγράφοντας το ιδανικό βουλευτικό ψηφοδέλτιο, είπε: «Το βουλευτικό ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει την εμπειρία και τη δύναμη του παλιού, την ανανέωση στο πολιτικό δυναμικό, δεν είναι δυνατόν να έχουμε ένα ψηφοδέλτιο πέντε ανθρώπων και να εκπροσωπούν μια παλιά γενιά, και ανθρώπους που έχουν κοινωνικούς αγώνες και αναγνώριση».

Σχολιάζοντας τη σύγκρουση στη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία, και το πόσο εύκολο είναι να κλείσουν οι «πληγές», ο κ. Βαλασόπουλος απάντησε ότι η ΝΔ είναι μια πολύ μεγάλη παράταξη που έχει περάσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. «Ποτέ δεν ψάξαμε να αλλάξουμε όνομα ή ιδεολογία. Προεκλογική εκστρατεία έγινε που θα υπήρχαν κάποια προβλήματα, ήταν φυσιολογικό. Σήμερα μας ενώνει κάτι διαφορετικό, δηλαδή η προσπάθεια να γίνει καλύτερο το κράτος μας. Μας ενώνει η επόμενη μέρα».

Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές, δηλαδή του Π. Τατούλη από τη μια και της ΝΔ από την άλλη, για να έρθουν κοντά;

«Ο κ. Τατούλης έχει κάνει την πορεία του, αλλά αυτή τη στιγμή, έχει κάνει άλλη επιλογή». Η πόρτα της παράταξης είναι ανοιχτή για να επιστρέψει; «Δεν νομίζω ότι ο πρώην περιφερειάρχης θέλει να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο κ. Βαλασόπουλος.


7 Σχόλια

Ποιος είναι αυτος? Ασχολείται με την αυτοδιοίκηση χωρίς να είναι υποψήφιος? Τον έδιωξε η ΝΔ και ακόμα αυτός δηλώνει μελος? Και πάλι δεν καταλαβαίνω ως τι τον εβαλαν να μιλήσει..... ΝΔ για κλαματα. Θα φάτε μαυρίλα καλοκαίριατικα όλοι της ΝΔ αλλά όχι εσυ, γιατί δε σε γνωρίζουμε.

Ο άνθρωπος έχει σημαντική θέση στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Ποιος τον έχει διωξει; Μην γράφετε ότι να ναι. Ας ενημερωσει καποιος σχετικά. Αμεσως να τον παρετε απο τα μουτρα.

Μα πόση χολή έχουν οι επαγγελματίες σχολιαστές? Γιατί ο απλός κόσμος δεν ασχολείται... Έναν κακό λόγο για όλους! Και είναι κρίμα, γιατί πραγματικά εάν υπήρχαν και άλλοι να κάνουν έστω ένα πράγμα για την κοινωνία της Τρίπολης, χωρίς ίδιον όφελος, όπως κάνει ο Βαλασόπουλος, θα άλλαζε η πόλη μας προς το καλύτερο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.