Παναγιώτης Νίκας: Η Αρκαδία και η Τρίπολη θα είναι βασική μας προτεραιότητα (pics,vid)

Παναγιώτης Νίκας: Η Αρκαδία και η Τρίπολη θα είναι βασική μας προτεραιότητα (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2019 - 14:44
44 σχόλια

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε λίγες ώρες μετά την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι και οι συνεργάτες του κ. Νίκα στο ξενοδοχείο «Μαίναλον» στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας και νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1 Σεπτεμβρίου, σε αυτή την πρώτη του συνέντευξη στην Τρίπολη, ευχαρίστησε όλους όσοις συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα για την παράταξη «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Κάναμε έναν έντιμο αγώνα και θα διοικήσουμε με δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα

Όπως τόνισε ο κ. Νίκας, η Αρκαδία και η Τρίπολη θα έχουν προτεραιότητα, μιας και υπάρχουν πολλά προβλήματα στον νομό που πρέπει να επιλυθούν.

«Η Αρκαδία είναι η ψυχή του έθνους μας, η Τρίπολη θα είναι η παντοτινή πρωτεύουσα της Πελοποννήσου» ξεκαθάρισε προσθέτοντας ότι είναι αντίθετος στην ιδέα της ενιαίας Πελοποννήσου.

Ο νέος περιφερειάρχης δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να προωθήσει έργα σημαντικά που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς και με τους δήμους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αναπτυξιακές εταιρίες σημειώνοντας ότι αυτές θα υπάρξουν, αναφέροντας πως ό,τι και αν παραλάβει από τον απερχόμενο περιφερειάρχη θα το ελέγξει προσεκτικά.

Ο περιφερειάρχης δεν είναι τοπικός πρωθυπουργός, εμείς θα συνεργαστούμε με οποιαδήποτε κυβέρνηση

Κλείνοντας την αρχική του τοποθέτηση,  μίλησε για τον «Κλεισθένη» ο οποίος δεν θα  φέρει κανένα αποτέλεσμα. Όπως δήλωσε, «πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να λειτουργήσει το περιφερειακό συμβούλιο με κάθε νομιμότητα»

Έπειτα ο κ. Νίκας δέχθηκε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τις αναπτυξιακές, αλλά και για το αν επικοινώνησε μαζί του ο κ. Τατούλης ύστερα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε ερώτησή μας για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νέοι αντιπεριφερειάρχες, ο κ. Νίκας απάντησε ότι είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες αποφάσεις, αναφέροντας ότι οι 77 συνεργάτες του που ήταν δίπλα του σε αυτό τον αγώνα  θα αξιοποιηθούν.

Θα κουβεντιάσω με τους συνεργάτες μου, οι 100 μέρες που ακολουθούν, θα είναι μέρες συζητήσεων και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λειτουργήσουμε με την απλή αναλογική

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Τύπου του νέου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Νίκα


44 Σχόλια

Ξεκινήσαμε με ψέματα μπαρμπαΝίκα. Χθες το βράδυ στις δηλώσεις σου που παρακολουθήσαμε έλεγες ότι θα κάνεις τα πάντα για την Μεσσηνία! Απλά ήρθες στην Τρίπολη να μας χρυσώσεις το χάπι.

κ. Βουλευτα πιασε περιφεριαρχη και δημαρχο τωρα απο κοντα γιατι θα μεινεις χωρις βουλη. Ή να σε βαλει κατι στη περιφερεια ο ενας ή στη θεση του γαμπρου σου ο αλλος

Κύριε Βλάση τελείωσες οριστικά. Θα σου κάνουμε στις 7/7 το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σου: θα πας σπίτι σου, να τα γιορτάσεις με την οικογένειά σου. Ξέρεις εσύ

Ο Βλάσης στήριξε Τζιούμη ξι επίσημα πλέον! Αλλα δεν του πανε οτι μεθαυριο ο Κωστάκης θα στηριξει Οδυσσεα και ο βλασης θα παει σπιτι του!

Το 40% του Τατούλη στην Πελοπόννησο δεν χωράει να εκφραστεί μόνο από τους 17 συμβούλους στο περιφερειακό. Ο Πέτρος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες μετά τις Εθνικές, για ευρύτερες δράσεις............

Και για το χαλάζι στο χωριό μου ο βλάσης φταίει. Ρε δεν πάτε καλά που βλέπετε φαντάσματα όλοι σας...

Δεν ξέρει τι λέει ο μπαρμπαΝίκας. Δεν θέλει τις αναπτυξιακές αλλά θα έχει τελικά. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι χρήσιμες;

Καιρος ηταν να μαθετε να ζειτε χωρις μαχαιρι και πεπονι κυριοι αρκαδες. Αρκετα με τα λομπυ σας....Ασχετα βεβαια οτι ο Νικας θα προσπαθησει να σας συμαζεψει, αλλα τα μυαλα σας ειναι ακομη στο 21... Η Μεσσηνια και η Καλαματα εχουν πλεον ξεφυγει απο αυτες τις μικροπολιτικες και γιαυτο αναπτυσονται συνεχως. Απλωστε τα χερια σας μεχρι εκει που φθανουν και δεν θα χασετε.....μη ζητατε και απαιτειτε πραγματα που δεν δικαιουστε και δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε....

παιδια ενταξει σας καταλαβαινω το πρωτο εγκεφαλικο ειναι δυσκολοο ρωτηστε και τον Πετρο χαχαααχαχα

Μας είχατε πρήξει με το ανύπαρκτο έργο. Ευτυχώς ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο ούτε φοβήθηκε ( ξέρετε τι εννοώ παπαγαλάκια του Πέτρου ).

Για αυτό που έκαναν ο κ. βουλευτής και η ΝΔ στην Πελοπόννησο,την Αρκαδία και στην Τρίπολη ούτε ψήφο ζωγραφιστή στις εκλογές της 07/07.

Δλδ έκαναν κακό που στήριξαν την επιλογή του κόμματος απέναντι σε 9 χρόνια ανυπαρξίας, αλαζονείας και κακοδιαχείρισης; Μάλιστα...Ντίνα,εσύ;;;

Μπάρμπα παναγιωτη ποτε το ετοιμασες αυτό το προγραμμα,από χθες μέχρι σήμερα;πρέπει να ήσουν πολυ σίγουρος ότι θα σε βγάλουν ο Αντώνης με τον κουλη κ το καλό μας το παιδί τον ορθοπαιδικό γιατί αυτό θέλει τον χρόνο του για να ετοιμαστεί αλλά προφανώς στο είχαν κ αυτό έτοιμο. Άντε λοιπόν καλοριζικος κ καλές δουλειές. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου η Πελλοπόνησο θα γίνει Μονακό. Άντε να σε δούμε τώρα που έχετε τόση ορεξη για δουλειά.

Το τρολ με το ασημι vw λυσσαει παλι. Συντομα ερχεται η σειρα σου και σενα και του τελειωμενου σου

Ο Νίκας δίνει συνέντευξη ως νέος περιφερειάρχης, ο υποβολέας βουλευτής τι κάνει εκεί; Με τι ιδιότητα; Από πότε ένας βουλευτής παρίσταται σε τέτοιες συνεντεύξεις Τύπου; Δηλαδή αν εκλεγεί ο κ. Βλάσης αύριο στη συνέντευξη θα έχει δίπλα του τον κ. Νίκα;

Μαθαινω κτιζεται μεγαλος συνασπισμος κυριε ΒΛΑΣΗ . Γυρω απο ατομο που δεν προλαβατε *** .ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7/7 .Τα φιλια μου στο ΤΖΙΟΥΜΗ ***

O Bλάσης πρέπει να "τελειώσει" από τη Νέα Δημοκρατία. Στήριξε επίσημα για δήμαρχο τον Τζιούμη. Πρέπει η Πειραιώς να πράξει τα δέοντα. Ούτε υποψήφιο δεν πρέπει να τον βάλει στις επόμενες εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.

Με τι στοιχεία κατηγορείτε τον Βλάση για αυτό; Γιατί δημιουργείτε θέμα από εκεί που δεν υπάρχει;

ΡΕ ΦΙΛΕ 23:35 ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΡΕ ΘΥΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΑ; ΑΦΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΚΦΩΝΕΙ

ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ **Σ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Εκει στη ΝΔ ξυπνηστε θα την χασετε την εδρα. Ο Βλασης δε κοιταει το κομμα αλλα την παρτυ του. Εχει συνεργαστει με κιναλ και κοιπους για τον εαυτο του με ανταλλαγματα. Προσεξτε

@22:40 Ρούφα το παγωτάκι σου τώρα κι από ξυδάκι υπάρχει μπόλικο για να στανιάρεις

Πότε επιτέλους αυτός ο άνθρωπος θα μιλήσει μόνος του? Προεκλογικά μιλούσε πότε ως ακόλουθος του Σαμάρα και πότε ως ακόλουθος του Μητσότακη. Τώρα έφτασε να γίνει περιφερειάρχης και ακομα μιλάει έχοντας πλάι του τον Βλάση. Προσωπικότητα δεν εχει? Πρέπει παντα να ειναι κάποιος δίπλα του για να τον προμοτάρει?

09:32 Άλλο "πάρτη" κι άλλο "πάρτυ" (ή "πάρτι") τρολ της κακιάς ώρας. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: "Οι Μητσοτάκηδες που τόσα χρόνια κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, ετοιμάζονται για μεγάλο πάρτυ (ή πάρτι) με τα κονδύλια του κράτους". Το κατάλαβες τώρα;

00:33 Σας έχει τσούξει τρολάκια ο Τζιούμης. Συνηθίστε το λοιπόν, γιατί 4 χρόνια δεν βλέπω να περνάνε εύκολα για σας. Καλή χώνεψη..

@10:56 αυτή η συμπεριφόρα φίλε, δείχνει Παυλή Νο 2. Έτσι θέλει ο δήμαρχος να είστε? Υπερόπτες και υβριστές. Δύστυχη Τρίπολη, τι σε περιμένει...

10:53 αν κολλας σε ενα μικρο ορθογραφικο ειδικα με συσκευς που κανουν αυτοματη διορθωση εισαι χαζος. Επισης μακαρι ο Δημαρχος να ειναι καλος για την πολη. Αλλα δε μου αρεσουν ανθρωποι συμφεροντολογοι και λαμογια. Φιλακια τρολακι

@11:08 Αυτή η...συμπεριφόρα που γράφεις, είναι ένα γενικό σχόλιο σε κάποιον που έγραψε "Βλάση θα φας μαύρο μέχρι να δύσει ο ήλιος του Τζιούμη". Πολύ απλά του πρότεινα να το συνειδητοποιήσει ότι βγήκε δήμαρχος ο Τζιούμης, τόσο ο ίδιος όσο και όσοι δεν τον ψήφισαν και κάνουν κακεντρεχή σχόλια, γιατί θα είναι σ' αυτή τη θέση για τα επόμενα 4 χρόνια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όσο για το "έτσι θέλει ο δήμαρχος να είστε", σου είπε κάποιος ότι ψήφισα το Τζιούμη; Ένα γενικό σχόλιο έκανα. Περαστικά σου πάντως και σένα γιατί απ' ό,τι φαίνεται, είσαι του "σμυρνιωτάκου"..

@Anonymous 11:58 Από πότε ρε μεγάλε η αυτόματη διόρθωση δεν περιλαμβάνει τονισμό στις λέξεις; Ή μήπως φοίτησες σε αγγλικό σχολείο που οι λέξεις δεν τονίζονται; Ρε ουστ που πάτε να δικαιολογηθείτε και γράφετε χειρότερες π@π@ριές. Ρίχτα τα ρε 10:53 στους άσχετουουουουουουους!!!!!!!!!!

Εδώ μέχρι και στην Κυπαρισσία έβαλε το χεράκι του ο Βλάσης και ξενέρωσε όλους τους ΝεοΔημοκρατες... δείτε τα αποτελέσματα του Τατουλη εκεί για να καταλάβετε... Κυριάκο λάβε τα μέτρα σου και παρτου το κεφάλι γιατί ναι μεν πας περίπατο τώρα αλλά στις επόμενες θα έχεις το δικό σου κεφαλάκι στον ντορβα..

@13:27 περαστικά να πεις στον καθρέφτη σου ψυχοπαθές τρολάκι που μπαίνεις στο portal για να βγάλεις τα κόμπλεξ σου. Πάνσοφε σχολιαστή που τα ξέρεις όλα και για όλους!

10:53 & 13:33, Καλά μας Τζουμάκια, αυτά περί «Μητσοτάκηδων» να τα πείτε και στον βουλευτή του συνδυασμού σας, τον αξιότιμο κύριο Βλάση

@19:57 Του λέω περαστικά του καθρέφτη μου, αλλά συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα. Εμφανίζεται συνέχεια η μάπα σου! Έχεις εξήγηση..."σμυρνιωτάκο";

Ανεκδιήγητοι τόσο κάποιοι του Τατούλη όσο και κάποιοι του Σμυρνιώτη. Ο Νίκας ήταν επιλογή της ΝΔ και ο βουλευτής Βλάσης πολύ καλά έκανε και τον υποστήριξε. Όσο αφορά τον Δήμο. Είναι φανερό ότι στο στρατόπεδο του Σμυρνιώτη δεν έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και 5 χρόνια τι συμβαίνει. Ο Σμυρνιώτης το μεγάλο πατατράκ το έπαθε το 2014 όταν έχασε από τον Παυλή. Έχει καμία συγγένεια ο Βλάσης και με τον Παυλή και δεν το ξέρουμε; Τότε ποιος έφταιγε; Ο Σμυρνιώτης ήταν πολύ καλός σαν δήμαρχος αλλά δεν ξέρει να κάνει εκλογές. Δεν είχε ποτέ ένα δυναμικό πυρήνα γύρω του και ο ίδιος ήταν πάντα χαλαρός.

Ο Τζιούμης σε αυτές τις εκλογές είχε το ρεύμα αυτού που διεκδικεί για πρώτη φορά. Πέρα από αυτό έκανε έναν πλούσιο προεκλογικό αγώνα και με μεγάλη διάθεση. Στο στρατόπεδο Σμυρνιώτη το ακριβώς αντίθετο. Μίζερος αγώνας, αδύναμος συνδυασμός, χαλαρότητα μέχρι τέλους. Αν δεν βοηθούσε στο τέλος ο Τσαμούλος και λίγο ο Παυλής, θα έχανε με μεγάλη διαφορά. Δεν γίνονται έτσι εκλογές. Η μόνη εκλογή που κέρδισε ήταν η πρώτη (2010), τότε που είχε αυτός ρεύμα ως νέος αλλά και πάλι είχε κερδίσει με την ψυχή στο στόμα. Δεν κάνει για εκλογές και κούρασε πια. Ικανός κατά τα άλλα, αλλά...Πάμε για άλλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.