Παναγιώτης Αντώνακας: «Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για την άνοδο»

Παναγιώτης Αντώνακας: «Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για την άνοδο»

Μάιος 30, 2016 - 10:34
0 σχόλια

Ο δεξιός μπακ χαφ της Δόξας Μεγαλόπολης Παναγιώτης Αντώνακας λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Τσικλητήρα στην Πύλο μίλησε για την ήττα της ομάδας του αλλά και την αναμέτρηση τελικό που ακολουθεί με την Λέρνα την ερχόμενη Κυριακή (5/6, 17:00) τονίζοντας πως η ομάδα του θα τα παίξει όλα για όλα και θα καταθέσει την ψυχή της στο γήπεδο για να φθάσει στην άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αντώνακας:

Για την ήττα: ''Το ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο.  Η ήττα για εμένα ήταν βαριά όμως η ομάδα είναι κουρασμένη και αυτό φάνηκε και από το προηγούμενο παιχνίδι. Υπάρχει πλέον ακόμα ένας αγώνας με την Λέρνα και εκεί θα τα δώσουμε όλα καθώς γνωρίζουμε πως θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί για την άνοδο γιατί είναι ένας παιχνίδι τελικός''.

Για το αν τους επηρέασε το φυσικό χορτάρι: ''Μπήκαν πιο δυνατά από εμάς, εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα της έδρας, ήταν πιο αποφασισμένοι και με την κούραση που είχε η ομάδας μας και σε συνδυασμό με το χορτάρι που ήταν βαρύ καθώς εμείς έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε πλαστικό γήπεδο ήταν αρκετά για να χάσουμε τελικά το ματς και ο Τσικλητήρας να πάρει την νίκη''.

Για το παιχνίδι με την Λέρνα: ''Ξεκουραζόμαστε και την Κυριακή πάμε στην Λέρνα και τα δίνουμε όλα για όλα. Είμαστε αποφασισμένοι να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για μπορέσουμε να ανεβάσουμε την Δόξα στην  Εθνική κατηγορία''.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.