Παναγιωτακόπουλος: Μαθήματα «ακομπλεξάριστου» δημοσίου λειτουργού από την δασάρχη Βυτίνας

Παναγιωτακόπουλος: Μαθήματα «ακομπλεξάριστου» δημοσίου λειτουργού από την δασάρχη Βυτίνας

Αύγουστος 16, 2017 - 19:39
1 σχόλια

Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο κ. Παναγιωτακόπουλος κάτοικος Γορτυνίας για την άμεση κινητοποίηση του Δασαρχείου Βυτίνας ύστερα από δική του πρόταση έτσι ώστε να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις. (δείτε ΕΔΩ)

Όταν προ μηνός περίπου επισκέφθηκα στο γραφείο της την Δασάρχη Βυτίνας, προκειμένου να συζητήσουμε για την πυρασφάλεια αλλά και ευπρεπισμό του πρώτου μεγάλου και  τουριστικού πράσινου πνεύμονα της κωμόπολης, πίστευα ότι οι διάφορες προτάσεις κι απόψεις μου, απλά θα ..έπεφταν στο κενό!

Και συζήτηση μας εκείνη θα έκλεινε με κάποιον τυπικό χαιρετισμό κι ευχαριστίες...,ως συνήθως συμβαίνει σε παρόμοιες και ανάλογες περιπτώσεις..

Εξεπλάγην όμως κυριολεκτικά όταν πρόσφατα διαπίστωσα ότι εκείνη η συνάντηση μας δεν ήταν καθόλου εθιμοτυπική, αλλά πολύ ουσιώδης, αφού όλες οι προτάσεις μου υλοποιήθηκαν, όσον τουλάχιστον αφορούσαν το δικό της "κομμάτι"!

Συγχαρητήρια λοιπόν πολλά στην κα Σαράντη ,που ειλικρινά παρέδωσε μάθημα «ακομπλεξάριστου» δημοσίου λειτουργού, με "ανοιχτά μυαλά", και αληθινή διάθεση, εκτός της μεγάλης ευγένειας που και αυτή με εξεπληξε!

       Εντελώς σπάνια, δυσεύρετα προσόντα στην εποχή μας!!!

        Γ Παναγιωτακόπουλος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αοριστίες. Δηλαδή το δασαρχείο, δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και περιμένει από τους πολίτες ; Τους επαινεί ο πολίτης με αυτό, η, τους προσβάλει ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.