Πάμπλο Ντε Μπλάσις: «Μου έχει λείψει η οικογένεια του Αστέρα» (video)

Πάμπλο Ντε Μπλάσις: «Μου έχει λείψει η οικογένεια του Αστέρα» (video)

Απρίλιος 27, 2015 - 14:09
0 σχόλια

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις επέστρεψε στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Αστέρα με τον Πανθρακικό για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και είδε την πρώην ομάδα του να φτάνει στην σπουδαία νίκη.

Ο Αργεντινός άσος της Μάιντζ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως του έχει λείψει η οικογένεια του Αστέρα. Επίσης ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Τρίπολη αλλά και για τον η Γερμανική Μάντζ θυμάται ακόμα τον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Για την επιστροφή του στην Τρίπολη: «Όλα μου φαίνονται πάρα πολύ γνώριμα ,είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα και οι άνθρωποι εδώ μου φέρθηκαν πολύ ένθερμα».

Για το πώς αισθάνθηκε που βγήκε από τα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα μαζί με τους πρώην συμπαίχτες του: «Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα πάλι στο ίδιο σκηνικό, στα ίδια αποδυτήρια, στην ίδια πόλη. Μου είχαν λείψει οι συμπαίχτες μου και σίγουρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ζω μαζί τους το ματς».

Για το αν του λείπει κάτι από τον Αστέρα: «Αν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι σίγουρα αυτό είναι τα αποδυτήρια, οι στιγμές με τους συμπαίχτες μου αλλά και η προπόνηση».

Για το αν η Μαίντζ θυμάται ακόμα τον Αστέρα: «Ναι και μάλιστα όταν έφτασα εκεί με ρώτησαν και για το γκολ τότε και για το παιχνίδι. Από την μία ήταν πολύ ωραία από την άλλη ένιωθα πολύ άβολα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο ATFC.tv


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.