Παμπελοποννησιακή σύσκεψη Χρυσής Αυγής στη Μεγαλόπολη

Παμπελοποννησιακή σύσκεψη Χρυσής Αυγής στη Μεγαλόπολη

Ιούλιος 22, 2014 - 16:40
3 σχόλια

Την Κυριακή 20 Ιουλίου του 2014 στα Γραφεία των πυρήνων Μεγαλόπολης,στη κεντρική Πλατεία της Πόλης, πραγματοποιήθηκε Παμπελοποννησιακή σύσκεψη των πενταμελών Επιτροπών της Πελοποννήσου.
Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοικήσεως Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου,ο υπεύθυνος  Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Αλέκος Παναγόπουλος, ο υπεύθυνος Νομικής υπηρεσίας για την Πελοπόννησο Δημήτριος Τζεπετζής καθώς και οι Γραμματείς και τα μέλη των Τοπικών επιτροπών της Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια  της σύσκεψης ανελύθη η Πολιτική κατάσταση και επικαιρότητα,συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα,όπως προετοιμασία για την πιθανότητα πρόωρων Εθνικών εκλογών, κ.ά.
Διατρανώθηκε η πεποίθηση και βεβαιότητα όλων των Συναγωνιστών ότι προχωρούμε ενωμένοι και ατρόμητοι ενάντια στην διεφθαρμένη εξουσία των Σαμαροβενιζέλων.

Οι διώξεις,οι φυλακίσεις, η τρομοκρατία,οι σφαίρες και οι δολοφονίες δεν μας πτοούν.
Ας ακουστεί η φωνή μας σε όποιον έντιμο και δίκαιο Έλληνα μας ακούει: ΛΕΥΤΕΡΕΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ  ΣΑΜΑΡΑ.

Από την Τ.Ο

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Δεν τους τρομαζουν οι φυλακίσεις λένε οι αστείοι, που μόλις τους τσίμπησαν δεν προλάβαιναν να γράφουν οι ανακριτές, λιώσαν στυλό και πληκτρολόγια από τα αλληλοκαρφώματα. Δες εδώ ατρόμητο "παληκάρι" https://www.youtube.com/watch?v=EEFemm8Xzrw και τον Ζαπάτα από την άλλη http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=221160

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.