ΠΑΜΕ Αρκαδίας: Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ...

ΠΑΜΕ Αρκαδίας: Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ...

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 17:33
0 σχόλια

Ενημερωθήκαμε για την προσπάθεια υπονόμευσης, από στελέχη της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, της απεργίας που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Την ώρα που πανελλαδικά πληθαίνουν οι αποφάσεις για απεργία την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη από τα μεγαλύτερα Εργατικά Κέντρα της χώρας, από την ΑΔΕΔΥ, από Ομοσπονδίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, η ηγετική ομάδα της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ επιχειρεί να ακυρώσει ομόφωνες αποφάσεις (όπως είναι αυτές που πήραν τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά, Εύβοιας, η ΠΝΟ, η ΑΔΕΔΥ κ.ά.), αξιοποιεί ανθρώπους της για να χτυπήσει το ενιαίο απεργιακό μέτωπο, «ρίχνει» άλλες ημερομηνίες επιχειρώντας να καλλιεργήσει σύγχυση και ερωτήματα στους εργαζόμενους.

Παράλληλα, εκβιάζουν προέδρους δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων με στόχο να ακυρωθεί η πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη! 
Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ, που μεταχειρίζεται στην κυριολεξία μεθόδους μαφίας για να βάλει εμπόδια στην επιτυχία της απεργίας.

Καταγγέλλουμε τις παραπάνω μεθοδεύσεις. Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται, η δράση τους δυναμώνει. Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα τσιράκια της στη ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντησή τους με την επιτυχία της απεργίας.
Καλούμε τα υπόλοιπα σωματεία του νομού και τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, που συνεδριάζει την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη να πάρουν απόφαση για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Α.Ε. Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΕΧΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.