Παλικαρίσια πρόκριση για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης

Παλικαρίσια πρόκριση για τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 21:16
3 σχόλια

Μεγάλη έκπληξη σήμερα το απόγευμα στη Μεγαλόπολη στο θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας, μιας και ο Πανιώνιος κατάφερε να αποκλείσει τη Φαλαισία με 2-1 στην παράταση και κέρδισε σίγουρα τις εντυπώσεις.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και στην επανάληψη ο Αποστολόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη Φαλαισία, όμως οι παίχτες του Πανιώνιου δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση με γκολ του Δημητρόπουλου στο 92’.

Ο Πανιώνιος με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε στο 101’ ο Κούσουλας, πήρε τη σπουδαία νίκη –πρόκριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιωτίδη στο 115’.

Πανιώνιος: Γεωργακόπουλος, Μπαλίκος, Γαλανόπουλος, Δημητρόπουλος, Πέτρόπουλος, Κούσουλας, Ζέρβας, Παναγιωτίδης, Νάνος (53’ Μιχόπουλος), Μυλωνάς (61’ Ισκάκης), Ζαραφέτας (71’ Καλογερόπουλος)

Φαλαισία: Μπραϊμλάρι, Καραχάλιος (46’ Παναγιωτόπουλος), Μανδρώνης (86’ Σταυρόπουλος), Γιαννακούλιας, Γιαννόπουλος, Καπόγιαννης, Πότια, Κωστόπουλος (51’ Αποστολόπουλος), Κολιτσίδας, Στρέμπας, Κολιόπουλος

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ,Η ΜΥΤΗ,Κ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΩΤΣΙΡΑΣ ΚΤΛ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΣΑΣ..Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΥΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΑΛΙ,ΑΛΛΑ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ..ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Κ ΤΩΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΔΡΕΠΑΝΙΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΑΝΤΙΟ ΚΥΠΕΛΟ Κ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΑΣΤΡΙΝΑΡΑ

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ευτυχως που θα εβαζαν κ οσο ποιο πολλα μπορουνε κ με ολους τους βασικους.φερτε τν κερκεμεζο πισω

ΣΕ ΠΛΙΓΩΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΓΙΣΑΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣΤΡΙΝΟΣ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ.Ο ΠΑΓΚΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.