«Παλικάρι» που άντεξε την «σφαγή» ο Παναρκαδικός

«Παλικάρι» που άντεξε την «σφαγή» ο Παναρκαδικός

Νοέμβριος 18, 2018 - 17:01
6 σχόλια

Ο Παναρκαδικός αισθάνεται εαυτόν αδικημένο στην Μαγούλα και την αναμέτρηση με τον Μανδραικό μετά το τελικό 3-3 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά και έντονα παράπονα από τους πράσινους για την διαιτησία των Κατόπη, Μητράκου και Καφρίτσα.

Το τριφύλλι στάθηκε σαν παλικάρι και δεν λύγισε στην Μαγούλα και παρά το γεγονός ότι έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές (Καναβέτας-Σεντεμέντες) και δόθηκε εις βάρος του ένα αστείο πέναλτι και είδε το παιχνίδι να γυρνάει κατάφδερε γκολ στις καθυστερήσεις να κάνει το 3-3 και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Νίκος Λυμπερόπουλος, Καρβάλκιο και Σπίντζος στις καθυστρήσεις οι σκόρερ για την ομάδα της Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ποιος ασχολείται με τον Παναρκαδικό?30 40 άτομα.εισται για κλάματα.μονοι σας βγάζετε τα μάτια σας.δεν σας φταιει κανένας.πεθαμενοι είσαστε.κλανει ο πεθαμένος?σκέψου πρώτα τι λες,μια μην βλέπεις φαντάσματα γύρω σου

@21:26 Δεν χρειάζεται, η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά μόνη της σ' αυτό

Ξέρουμε ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να κάνουν κακό σε αυτή την ομάδα από ότι φαίνεται αντί να κάνουν κακό στον Παναρκαδικό θα πέσουν οι ίδιοι μέσα στο λαιμό.Καταλαβαινετε για ποιους μιλάμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.