Πάλεψε αλλά έχασε… Πανιώνιος - Αρκαδικός 79 - 58

Πάλεψε αλλά έχασε… Πανιώνιος - Αρκαδικός 79 - 58

Απρίλιος 22, 2017 - 18:58
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός πάλεψε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ  στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Ανδρών .

Η ήττα από τον Πανιώνιο δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με τη βαθμολογική κατάσταση του ΣΕΦΑ καθώς είναι εντός προγράμματος, με την ομάδα της Τρίπολης να βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας για τα play out δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο, ο Αρκαδικός έβαλε δύσκολα στους Νεοσμυρνιώτες καθώς το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Πανιώνιο να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2 πόντους (19-17) και το ημίχρονο να κλείνει με τους γηπεδούχους στο +8 (30-25).

Το τρίτο ήταν και το καθοριστικό δεκάλεπτο για την εξέλιξη του αγώνα, με τον Πανιώνιο να σφίγγει ακόμα περισσότερο την άμυνά του εκμεταλλευόμενος ασφαλώς και τις περισσότερες επιλογές του, ανοίγοντας τη διαφορά στους 15 (54-39) με το τελευταίο δεκάλεπτο να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα για το τελικό 79-58.

Ο Αρκαδικός κρατάει το πρώτο ημίχρονο και την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία, όπως επίσης και την ενέργεια και τη διάθεση των παιχτών του σε ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.  

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.