«Πάλεψε» αλλά έχασε ο Παναρκαδικός στον Ασπρόπυργο

«Πάλεψε» αλλά έχασε ο Παναρκαδικός στον Ασπρόπυργο

Δεκέμβριος 16, 2018 - 16:57
2 σχόλια

Ο Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε στον Ασπρόπυργο γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με σκορ  για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σταύρου ο οποίος με έναν κεραυνό από 35-40 μέτρα στο 37' και με κοντινό πλασέ στο 41' έδωσε στον Ασπρόπυργο ένα πολύ καλό προβάδισμα για να διαχειριστεί στον δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη ο Αντώνης Μαυρέας έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Μουλιάτο με τον Μεσσήνιο μεσοεπιθετικό να βρίσκει δίχτυα να μειώνει σε 1-2 βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι και βεβαίως βάζοντας νέα δεδομένα την αναμέτρηση.

Το τριφύλλι προσπάθησε, είχε καλές στιγμές όμως ο Ασπρόπυργος κράτησε το 2-1 μέχρι το φινάλε φθάνοντας στην νίκη με τον Παναρκαδικό να μένει με την καλή εμφάνιση αλλά χωρίς βαθμό η βαθμούς.

Ασπρόπυργος (Γ. Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Προίκας, Σταγάκης, Ζώνας, Νικολάου, Νάκας, Κιρτζιαλίδης, Μέντες, Σταύρου, Μίλιτς.

Παναρκαδικός (Α. Μαυρέας): Καλογερόπουλος, Τσιώλης, Μπινιώρης (Σωτηρόπουλος), Σεντεμέντες, Γκαντιάνγκα, Σπίντζος, Στρέμπας, Κασάπης, Βίγκνιεβιτς, Λυμπερόπουλος Ν., Γεωργόπουλος (Μουλιάτος).

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.