Πάλεψε αλλά έχασε ο Παναρκαδικός στη Ρόδο

Πάλεψε αλλά έχασε ο Παναρκαδικός στη Ρόδο

Σεπτέμβριος 29, 2019 - 14:58
1 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πάλεψε, προσπάθησε και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω όμως η Ρόδος ήταν η νικήτρια επικρατώντας με 2-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το γρήγορο γκολ στο 5' από τον Χατζησάββα και το δεύτερο τέρμα του Δελαπόρτα στο 58' σφράγισαν το τελικό αποτέλεσμα με τον Παναρκαδικό να στέκεται άστοχος και άτυχος σε 4 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με στόχο να εκμεταλλευτούν στα πρώτα λεπτά τον παράγοντα έδρα πράγμα και το οποίο κατάφεραν. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Χατζησάββας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Ο Παναρκαδικός στην συνέχεια είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Μπάρδο και Γιουκούδη ενώ και η Ρόδος απείλησε σε δύο ακόμα περιπτώσεις με τους Χατζησάββα και Ραχίμ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες με τον Παναρκαδικό να φθάνει μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Αντωνόπουλο όμως το σουτ να περνάει ελάχιστα έξω. Οι Ροδίτες απάντησαν άμεσα με τον Γιόνδη για να κάνουν δύο τα τέρματα τους στο 58' με τον Δελαπόρτα. Στο 65' ο Γιουκούδης έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι όμως το σουτ από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Η Ρόδος στην συνέχεια διαχειρίστηκε το προβάδισμα της μέχρι και το φινάλε φθάνοντας στην νίκη.

Ρόδος (Νίκος Κουρμπανάς): Πίτκας, Κανταρτζής, Σούλης, Παπαθανασίου, Νικολόπουλος, Μισέλ, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας, Γιόνδης, Ραχίμ.

Παναρκαδικός (Θανάσης Στάικος): Ζάχαρης, Νάνος, Μπινιώρης, Τρέσα (Δ. Λυμπερόπουλος), Τσιώλης, Στρέμπας, Διαμαντόπουλος, Στασινόπουλος, Γιουκούδης, Κοντογιαννόπουλος (Ν. Λυμπερόπουλος) Μπάρδος (Αντωνόπουλος, Καπετανάκης).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.