Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Πακιστανοί απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό στη Νίκαια

Οκτώβριος 18, 2018 - 10:55
3 σχόλια

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Νίκαια μ πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έλαβε περίπου στις 3 τηλεφώνημα από κάτοικο που κατήγγειλε ότι σε γειτονικό διαμέρισμα επικρατεί έντονη φασαρία. Όταν οι δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Ακολούθησε συμπλοκή και όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος ένας συνάδελφός τους.

Ο απαχθείς αστυνομικός είχε διαπιστώσει ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραίο εμπόρευμα και τους ακολούθησε. Όταν έγινε αντιληπτός, τον απήγαγαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά τους, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν. Οι Πακιστανοί συνελήφθησαν.

(ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr)

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Η εκδοχη του απαχθεντος ειναι οτι του ακολουθησε και τον επιασαν. Θα πρεπει να ερευνηθει μηπως τον απηγαγαν για αλλο λογο. Δλδ μηπως δεν ειναι καθαρος, μηοως εκανε παρατυπιες με αυτους(προσταδια, εκβιασμοι κλπ) και ειπαν να του διδαξουν ενα μαθημα.

Η aftodioikisi.gr δίνει τη δική της εκδοχή στην οποία λείπει ο μεγάλος αριθμός λαθραίων τσιγάρων που αναφέρουν άλλες πηγές.

Πιστευω τωρα οτι ολοι οι νοικοκυραιοι που λεγανε οτι καλως επραξε ο κοσμηματοπωλης που δολοφονησε τον Ζακ αφου κινδυνευε η περιουσια του ,να ειναι εξαλλοι με τους Πακιστανους που απλα εδειραν τον μπατσο και μετα τον παρεδωσαν ,ενω οφειλαν να τον σκοτωσουν αφου κινδυνευε η περιουσια τους. Γιατι αυριο αυτος ο αλητης μπορει να μπει και στα δικα τους σπιτια αφου εζησε. Σωστα δεν το διατυπωνω?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.