Πακέτα εναλλακτικού τουρισμού για... απαιτητικούς επισκέπτες στο Παράλιο Άστρος (vid)

Πακέτα εναλλακτικού τουρισμού για... απαιτητικούς επισκέπτες στο Παράλιο Άστρος (vid)

Αύγουστος 13, 2015 - 09:05
0 σχόλια

Η Βόρεια Κυνουρία και τα παράλιά της είναι γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα ως ένας ήρεμος οικογενειακός προορισμός, ο οποίος εγγυάται ξέγνοιαστες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πλέον όμως, για τους πιο… ψαγμένους επισκέπτες, αυτή ήταν μια παλιά άποψη που επικρατούσε, καθώς οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν δημιουργήσει πακέτα εναλλακτικών διακοπών στο βουνό αλλά και extreme sports τα οποία ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αθλητισμού.

Η κυρία Αγγελική Κουλεντιανού διατηρεί τουριστικό γραφείο στο Παράλιο Άστρος το οποίο διοργανώνει μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις στην Κυνουρία αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν κανό καγιάκ είτε σε θάλασσα είτε σε ποτάμι, βόλτες off-roadμε τζιπάκια, αποδράσεις και εξερεύνηση του άγριου τοπίου με ελεύθερη κατασκήνωση μέσα στο δάσος -πάντα με τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους οδηγούς. Επίσης, υπάρχουν πακέτα με κρουαζιέρες στο Λεωνίδιο,στο Τολό και στο Ναύπλιο. Οι παραθεριστές που επιλέγουν την κρουαζιέρα έχουν την τύχη να ανακαλύψουν απόκρυφες παραλίες στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο διά θαλάσσης, να κάνουν μπάρμπεκιου και να διασκεδάσουν πάνω στο πλοία. Βόλτες με ποδήλατα και πολλά θαλάσσια σπορ μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντες των επισκεπτών της Βόρειας Κυνουρίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Άστρος και ολόκληρη η Κυνουρία μπορούν να προσφέρουν δελεαστικά πακέτα διακοπών για αυτούς που θέλουν αν παραθερίσουν και να κάνουν οικογενειακές διακοπές, εξερευνώντας τις μεγάλες παραλίες και τους πεζόδρομους του Παράλιου Άστρους, αλλά μπορούν να εγγυηθούν και συναρπαστικές εναλλακτικές διακοπές σε εκείνους που ζητούν κάτι παραπάνω από βουτιές στη θάλασσα και βόλτες στα όμορφα σοκάκια. Η μικρή απόσταση του Άστρους από την Αθήνα και η παράδοση του νέου δρόμου, κάνουν το Άστρος έναν φιλικό προορισμό ο οποίος βρίσκεται περίπου 2 ώρες μακριά από την Αθήνα και μισή ώρα από την πόλη της Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για απαιτητικούς επισκέπτες στο Άστρος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.