Παιχνίδι και βραβεύσεις στο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Παιχνίδι και βραβεύσεις στο Sefa Basketball Camp (pics,vid)

Ιούνιος 11, 2017 - 13:14
0 σχόλια

Η τρίτη μέρα του4ου Sefa Basketball Camp την Κυριακή 11 Ιουνίου ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση αλλά και με την συμμετοχή του προπονητή των ακαδημιών του Ολυμπιακού Γιάννη Χρυσανθόπουλου που έδωσε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Εκτός όμως από τον coach Χρυσανθόπουλο στην πρωινή προπόνηση του camp ήταν και οι Άκης Καλλινικίδης, Βασίλης Καββαδάς και Χριστόοφορος Στεφανίδης οι οποίοι μπήκαν στο παιχνίδι με τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με τους αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ.

Οι ομάδες των παιδιών χωρίστηκαν διαλέγοντας από έναν παίχτη για το καθιερωμένο διπλό με την διασκέδαση να ανεβαίνει και τα χαμόγελα να πλημμυρίζουν το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης και παράλληλα τα παιδιά να έχουν μια μοναδική εμπειρία και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί με τους αγαπημένους τους παίχτες  με τις όμορφες στιγμές και τα highlights να κάνουν την εμφάνιση τους στο παρκέ.

Από την πλευρά του ο coach Χρυσανθόπουλος πραγματοποίησε προπονήσεις που αφορούσαν στο σουτ και στην τεχνική με τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες και χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον και την πορεία τους στο μπάσκετ από έναν προπονητή που ασχολείται με μεγάλη επιτυχία και σε κορυφαίο επίπεδο με τις ακαδημίες.

Αμέσως μετά ακολούθησαν βραβεύσεις προς τον coach Χρυσανθόπουλο, τον Άκη Καλλινικίδη, τον Βασίλη Καββαδά και τον Χριστόφορο Στεφανίδη από πλευράς Αρκαδικού για την παρουσία τους στο 4ο Sefa Basketball Camp με τα αναμνηστικά βραβεία να τα απονέμει ο ιατρός Γ. Τσιακωτός και τα παιδιά να τους αποθεώνουν μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Τέλος η τρίτη μέρα του 4ου Sefa Basketball Camp θα συνεχιστεί το απόγευμα με προπόνηση και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά των τριών ηλικιακών γκρουπ με καλεσμένο τον Γιάννη Καστρίτη.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παιχνίδι και βραβεύσεις στο Sefa Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.