Παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Ανδρέα για Βρασιές και Μαντινειακό

Παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Ανδρέα για Βρασιές και Μαντινειακό

Φεβρουάριος 13, 2019 - 10:23
0 σχόλια

Η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17, 17/2) περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ντέρμπι υψηλού βαθμολογικού διακυβεύματος όπως είναι ο αγώνας των Βρασιών με τον Μαντινειακό στον Άγιο Ανδρέα.

Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου οι Βρασιές υποδέχονται τον Μαντινειακό σε μια οριακή αναμέτρηση βάση του πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία,

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν καλά πως τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν και η μέγγενη σφίγγει όλο και περισσότερο με την πίεση πια για βαθμούς να αποτελεί ένα τεράστιο ζητούμενο για την επιβίωση της ομάδας.

Την περασμένη αγωνιστική ο Μαντινειακός πήρε βαθμό "χρυσάφι" στο Λεωνίδιο που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και την νίκη αν δεν είχε ισοφαριστεί στο φινάλε με τις Βρασιές από την άλλη να χάνουν τον πρώτο "τελικό" από τους πολλούς που έχουν πια να δώσουν από τον Απόλλωνα στον Τυρό.

Ο πόντος του Μαντινειακού στο Λεωνίδιο πριν από τον καθοριστικό αυτό αγώνα στον Άγιο Ανδρέα αύξησε την διαφορά του με τις Βρασιές στο +4 παίζοντας και τον δικό του ξεχωριστό ρόλο στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Βάση λοιπόν των αριθμών οι Βρασιές που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού με 9 βαθμούς και απολογισμό 1 νίκη, 6 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 9 υπέρ και 21 κατά παίζει τα "ρέστα" της για την νίκη για να μπορέσει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Από την άλλη ο Μαντινειακός είναι στην 10 θέση και έχει 13 βαθμούς με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες και συνολικά τέρματα 14 ενεργητικό και 20 παθητικό θα κυνηγήσει να μην χάσει με στόχο είτε να αυξήσει την διαφορά του και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη ανάσα είτε να την κρατήσει στα ίδια επίπεδα.

Πρόκειται λοιπόν για μια σπουδαία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον που αποτελεί το πιο "καυτό"  ματς του προγράμματος της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.