Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αιτήσεις και προθεσμίες για τα επιπλέον voucher

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αιτήσεις και προθεσμίες για τα επιπλέον voucher

Σεπτέμβριος 15, 2018 - 11:43
0 σχόλια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ καλούνται οι υποψήφιοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρόσκληση για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, για το σχολικό έτος 2018-2019 και οι οποίοι ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών που δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να προχωρήσουν στην παρακάτω διαδικασία για την χορήγηση voucher.

Ο κάθε υποψήφιος εκτυπώνει Αίτηση για βεβαίωση θέσης, που βρίσκεται στην εφαρμογή Οριστικών Αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, την οποία θα δώσει στον φορέα/δομή που επιθυμεί να εγγράψει το παιδί του.

Στη συνέχεια ο φορέας/δομή, που θα αποδεχθεί την διάθεση μιας θέσης στην κατηγορία που ανήκει ηλικιακά το συγκεκριμένο παιδί, θα παραλάβει την Αίτηση για βεβαίωση θέσης και θα την καταχωρήσει στην ειδική οθόνη της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ «Κατάσταση ωφελούμενων παιδιών ανά φορέα/δομή».

Τα πρόσθετα voucher θα έχουν ισχύ και θα ενεργοποιούνται από την 1η Οκτωβρίου 2018 με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου και φορέα/δομής.
Οι φορείς/δομές θα πρέπει να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την 5η Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με την διαδικασία και τους όρους της Πρόσκλησης 5180/14.6.2018.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι γονείς των παιδιών που αλλάζουν εντός της χρονιάς κατηγορία, δηλαδή από Α.1. (Βρέφος) σε Α.2. (Νήπιο), μπορούν να αιτηθούν για βεβαίωση θέσης στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, δηλαδή Α.2. Εφόσον βρουν θέση σε φορέα/δομή τα voucher  θα ενεργοποιηθούν με την συμπλήρωση της αντίστοιχης ηλικίας.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από Παρασκευή 14/9/2018 μέχρι Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 14:00. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της ισχύουσας πρόσκλησης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.