Το παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας κατέκτησε ο Αστέρας

Το παιδικό πρωτάθλημα Αρκαδίας κατέκτησε ο Αστέρας

Απρίλιος 16, 2014 - 17:15
1 σχόλια

Η παιδική ομάδα του Αστέρα κέρδισε εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ την αντίστοιχη του Πανθυρεατικού με 10-1  και κατέκτησε το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ρούμπη σημείωσαν οι Σαλτάρης στο 5’,40’ , 43’,  Μ. Γεωργόπουλος στο 10’,  Κοντογιαννόπουλος στο 13’ και 28’, Τερεζίου στο 34’ και 73’, Δ. Νίκιας στο 44’ και Κούβαλης στο 68’ ενώ το γκολ του Πανθυρεατικού πέτυχε ο Κουρμπέλης στο 56’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χασάπης, με βοηθούς τους Σταυριοπούλου και Σταματόπουλο.

Αστέρας: Τσιώσης, Πετράκης, Κουρτέσης, Γκίτζης, Ρούτσης, Νίκιας Γ., Γεωργόπουλος Μ., Κοντογιαννόπουλος, Σαλτάρης, Νίκιας Δ., Τερεζίου

Έπαιξαν και οι Μενενάκος, Ν. , Γεωργόπουλος, Κούβαλης, Λαδάς, Γεωργακόπουλος, Τζαβάρας, Μπαλάσης

Πανθυρεατικός: Μπάρλας Ι. , Δικαίος Χ., Καμπύλης, Σκαρπέλος, Δικαίος Β., Λυτρίβης, Μακρής, Αλουπογιάννης, Κουρμπέλης, Μπάρλας Χ., Πολυμενάκος

 Έπαιξαν και οι Μίχος, Κ. Δικαίος, Δ. Σούρσος, Καψάλης, Π. Σούρσος, Η. Σούρσος

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Καλά εκεί στην ΕΠΣΑ δε βλέπετε ότι δεν έχει νόημα να γίνονται τέτοιοι αγώνες;Οι ομάδες του Αστέρα πρέπει να συμμετέχουν σε πανελλαδικά πρωταθλήματα με τις αντίστοιχες under ομάδες της Super League.Τί σχέση έχουν με τις ακαδημίες των ομάδων του Α'Τοπικού;Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και είναι μάταιο να γίνονται τέτοιοι αγώνες.