Παιδική... λύπη στην Αγία Βαρβάρα (pics)

Παιδική... λύπη στην Αγία Βαρβάρα (pics)

Σεπτέμβριος 02, 2019 - 09:00
4 σχόλια

Εικόνες που προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση μάς μεταφέρει αναγνώστης του Arcadia Portal από την παιδική χαρά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Παιχνίδια χαλασμένα και ξεχαρβαλωμένα, σπασμένα ξύλα και κούνιες δεν θυμίζουν σε τίποτα έναν χώρο χαράς και παιχνιδιού.

Ούτε καν έναν ασφαλή χώρο.

Η κατάσταση της παιδικής χαράς στην Αγία Βαρβάρα είναι επιεικώς απαράδεκτη, όπως και στις περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Τρίπολης.

Όλες οι παιδικές χαρές της Τρίπολης πέφτουν «θύματα» βανδαλισμού. Όλες μπορεί να είναι επικίνδυνες για τα παιδιά. Με τόσα ατυχήματα -και δυστυχήματα- που έχουν γίνει εφέτος το καλοκαίρι σε δημόσιους αθλητικούς χώρους ή σε δημόσιους χώρους αναψυχής, όπως είναι οι παιδικές χαρές, η νέα δημοτική αρχή πρέπει να επιληφθεί άμεσα. Είναι, πρωτίστως, ζήτημα ασφάλειας μικρών παιδιών.

Ο αναγνώστης μας Ν.Τ. επισημαίνει: «Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να πάει κάποιος στην παιδική χαρά»...


4 Σχόλια

Ελάτε και μία βόλτα από την παιδική χαρά της πλατείας Προσφύγων Μ.Ασίας(φιλικών)Να δείτε αίσχη!!!!!

Ο Ν.Τ. οταν βλέπει να καταστρέφουν την παιδική χαρά κάνει αυτό που πρέπει ή φωτογραφίζει μόνο;

Κάποια άτομα κλείνονται με τα σκυλιά τούς στις κούνιες. Τα αμολανε και αρχίζουν να ροκανίζουν ότι βρούνε. Έκανα παρατήρηση πέρσι σε μια κυρία που το σκυλάκι τις ροκαναγε το καθισματακι από την κούνια και με έβρισε γιατί την ενόχλησα. Τα βράδια γίνονται και συνεύρεσης σεξουαλικού περιεχομένου από εφήβους. Πριν έξι μήνες υπήρχαν πεταμένα προφυλακτικά. Used.

Ο σύλλογος αλληλοβοήθειας τι κάνει? Βοηθάει τελικά κανέναν η Όχι. Μόνο για την πετσουλα νοιάζονται και να βραβεύονται οικογενειακός ο ένας τον άλλο. Δεν ντρέπονται λέω εγώ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.