Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά!

Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά!

Φεβρουάριος 07, 2019 - 19:36
1 σχόλια

Και που λέτε, ω άνδρες Τριπολίτες, από μια Χρυσοβελώνη και από μια Μεγαλοοικονόμου κρεμόμαστε!

Οι δύο κυρίες της πολιτικής, ογκόλιθοι σκέψης, άποψης, γνώσης, παρελαύνουν στις οθόνες και στα ραδιόφωνα και με στόμφο που θα ζήλευε ρήτωρ. Και έχουν πίσω τους μια πολιτική πορεία αντάξια της πολιτικής πορείας κεραμιδόγατου.

Που πηγαίνει από τη μια ταράτσα στην άλλη για να φάει κάτι τι.

Η Χρυσοβελώνη, λοιπόν, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο και είπε ότι οι πολιτικές της σκέψεις κολλάνε με του ΣΥΡΙΖΑ τις πολιτικές αρχές. Και δήλωσε ότι ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ ακροδεξιοί, βρε παιδάκι μου.

Τώρα το κατάλαβε η κυρία. Η οποία ανεδείχθη με τους -πάντοτε ακροδεξιούς για όλους εμάς τους υπόλοιπους!- ΑΝΕΛ και διεγράφη επειδή στήριξε την κυβέρνηση, καθήμενη πιο αναπαυτικά στην καρεκλίτσα της ως υφυπουργός Εσωτερικών.

Η Μεγαλοοικονόμου, που μας ζάλισε με τη λεβεντιά του Τσίπρα και την κουραμπιεδοσύνη των υπολοίπων, και μάλιστα όλα αυτά τα είπε εντός της Βουλής τα ντουβάρια της οποίας πλέον τα έχουν ακούσει όλα, έχει μια πορεία ανάλογη της εποχής: πήγε, λέει ο Λεβέντης, το 2015 με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, και εκείνος την έβαλε στη λίστα στις εκλογές του 2015 τον Σεπτέμβριο.

Και τι έκανε; Πήρε την έδρα της και την πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Άκοπα, αβασάνιστα, αβίαστα και αβάδιστα.

Τον Ιούλιο του 2017 ανεξαρτητοποιήθηκε, επειδή, λέει ο Λεβέντης, δεν την άφησε να έχει ένα στρατό μετακλητών και να βολέψει την κορούλα της. Και όταν είδε ότι υπάρχει πεδίον διορισμών λαμπρόν στον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε την με μηδενικό κόστος και κόπο εδρούλα της -την ασταύρωτη!- και τώρα μπορεί να το παίξει και ρυθμίστρια στη Βουλή.

Σήμερα μας είπε ότι την έχει βαφτίσει η Σοφία Βέμπο.

Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, περαστικά!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χαρά στο πράμα, αυτοί που ψηφίζουν είναι περισσότερο ανήθικοι. Δεν υπάρχει περίπτωση ο έλληνας ψηφοφόρος να μην εντοπίσει τον καραγκιόζη και να τον εκλέξει. Το ζήτημα είναι να μην υπάρχουν καραγκιόζηδες στα ψηφοδέλτια. Τηρουμένων των αναλογιών δεν υπάρχουν πολλοί ένοχοι που να μην γλυτώνουν με την ψήφο των ενόρκων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.