Παιδιά προσφύγων θα προπονούνται δωρεάν στις ακαδημίες του Πάνα Κανδήλας

Παιδιά προσφύγων θα προπονούνται δωρεάν στις ακαδημίες του Πάνα Κανδήλας

Νοέμβριος 16, 2018 - 12:19
1 σχόλια

Σε μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προχώρησε ο Πάνας Κανδήλας ο οποίος όπως αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή "Κόντρα Επίθεση" του Φώτη Αλεξόπουλου  της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μίχος στα τμήματα ακαδημιών του Πάνα θα μπορούν να προπονούνται δωρεάν παιδιά προσφύγων.

Έτσι λοιπόν μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο προσφύγων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε λίγες ημέρες ο Πάνας Κανδήλας θα δημιουργήσει ειδικό τμήμα ακαδημιών που θα φιλοξενήσει και θα προπονεί παιδιά προσφύγων που βρίσκονται στην πόλη μας σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη και μοναδική ενέργεια από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Πάνα Κανδήλας Γιώργος Μίχας με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το κίνημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ως μέσο σωματικής άσκησης για τη βελτίωση της υγείας αλλά και της κοινωνικοποίησης και αλληλεγγύης έχει ίσως τη μεγαλύτερη επιρροή απ’ οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό κίνημα σήμερα. Σε αυτό πρέπει να δώσουμε βάση για να βγούμε από τον "βάλτο" της εμπορευματοποίησης των πάντων. Στηρίζουμε τις αθώες ψυχές των παιδιών των προσφύγων της πόλης μας παρέχοντας δωρεάν εκμάθηση μπάσκετ μια φορά την εβδομάδα για αρχή, κάνοντας μια προσπάθεια για την ομαλότερη ένταξη τους στην κοινωνία μας.

Αυτή είναι ίσως η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ του σωματείου μας μέχρι σήμερα!

#solidarity #welcomerefugees #vamospanas
 

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.