Παιδιά από την Τρίπολη τραγούδησαν τα κάλαντα στην ΕΡΤ1

Παιδιά από την Τρίπολη τραγούδησαν τα κάλαντα στην ΕΡΤ1

Δεκέμβριος 30, 2018 - 16:53
4 σχόλια

Στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο" της ΕΡΤ1 βρέθηκαν παιδιά από το "Μουσικό εργαστήρι - ορχήστρα Γιάννη Μέλλιου" και τραγούδησαν τα κάλαντα σε παραδοσιακούς ρυθμούς και ένα παραδοσιακό Καλαματιανό το "Μαύρα μάτια στο ποτήρι".

Στην φωνή ήταν ο Μιχάλης Μπιστόλας, στο λαούτο ο Κώστας Τσάμης και στο κλαρίνο ο Πάνος Μπιστόλας (αδερφός του Μιχάλη).

Δείτε το βίντεο εδώ στο 2:50 της εκπομπής


4 Σχόλια

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους. Τα παιδιά στο βίντεο λένε ότι είναι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης ενώ η δημοσίευση αναφέρει ότι ήταν από το Μουσικό εργαστήρι-ορχήστρα Γιάννη Μέλλιου, μπορεί κάποιος να μου πει τίνος ήταν μαθητές;

Σας ευχαριστουμε πάρα πολύ κ Στέλιο, να είστε καλά και καλή χρονιά! Και οι τρείς είμαστε μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης. Αλλά εγω στο Κλαρινο και ο αδερφός μου στο τραγούδι είμαστε επίσης και μαθητές στο Μουσικό Εργαστήρι Ορχήστρα του κ. Γιάννη Μέλλιου, επίσης το παιδί με το Λαούτο που είναι και αυτός μαθητής του Μουσικού Σχολείου υπήρξε και μαθητής του κ. Χρήστου Ζωτου στο Κέντρο Εκμάθησης Επταφθογκο. Για την συγκεκριμένη τηλεοπτική μας εμφάνιση στην ΕΡΤ έγινε επιλογή των κομματιων, προετοιμασία και προβες απο τον δάσκαλο μας κ. Γιάννη Μελλιο. Ευχαριστουμε όλους τους δασκάλους μας

Επισης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δασκάλους μας, για τη στήριξή τους και για όλα αυτά που μας έχουν διδάξει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.