Πάγωσαν στα Τσιπιανά!

Πάγωσαν στα Τσιπιανά!

Ιούλιος 26, 2017 - 13:23
4 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, γεια σας!
 
Αρκαδικό καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι, γουρνοπούλα και κλαρίνο κάθε Σαββατοκύριακο δεν γίνεται. Καλέ, τι κοσμοσυρροή στα Τσιπιανά προχθές, ακόμα κι εγώ το φάντασμα δεν χωρούσα να περάσω!
 
Άλλοι, βέβαια, δεν χωρούν πουθενά! Όχι επειδή ζουμπούρλεψαν, αλλά επειδή... δεν τους παίζουν!
 
Μέσα στο ζεστό καλοκαιρινό βράδυ, μια κρυάδα απλώθηκε στα Τσιπιανά καθώς κανείς δεν κάλεσε τον εκλεγμένο να ανεβεί κι αυτός στο βήμα να πει μια ευχή, ένα κάτι τι, τέλος πάντων. Αλλού πήγαν οι τιμητικές πλακέτες και οι έπαινοι -και όχι άδικα, βεβαίως, αφού η τιμώμενη της βραδιάς «καθάρισε» και εξασφάλισε επιχορήγηση για το γήπεδο.
 
Οι Τσιπιανίτες αχάριστοι δεν είναι, την καταχειροκρότησαν και την κάλεσαν να πει δυο λόγια.
 
Φιλαράκια μου καλά κι αγαπημένα, σας ορκίζομαι σε ό,τι δεν έχω ιερό, έτσι και γυρνούσατε εκείνη την ώρα να δείτε «αντιδράσεις», θα πετρώνατε σαν να βλέπατε το πρόσωπο της Μέδουσας. Ούτε ένα χαμόγελο, έστω, για τα προσχήματα! Η έκφρασή του έλεγε μάλλον «θα δείτε τι θα πάθετε!».
 
Τέσσερις χιλιάδες κοντά να χειροκροτούν την πολιτική σου αντίπαλο δεν το λες και λίγο, αλλά λίγος πολιτικός πολιτισμός, που να πάρει, δεν βλάπτει!..
 
Εμφύλιο δεν έχει μόνο η ΝΔ Αρκαδίας, αλλά και ο... δάκος. Ο δάκειος πόλεμος ανάμεσα στην Περιφέρεια και στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα αναδείξει νικητές τον δάκο και τη μουχρίτσα, φοβάμαι!
 
Άραγε, να έμαθε η παραγωγή της Ιφιγένειας πόσες θέσεις έχει το Θεατράκι στο Άλσος για να ξέρουν οι άνθρωποι;..
 
Εκεί στο Παναρκαδικό, το αθλητικό σωματείο βρε παιδιά, τι γίνεται; Πολλές αποδεσμεύσεις γίνονται και από προσθήκες... τίποτα ακόμα...

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

casper ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

@Anonymous Τετ, 26/07/2017 - 16:14 Ήχος από σκίσιμο καλσόν ήταν αυτός που ακούστηκε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.