Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών 2019

Παγκόσμιος Εθελοντικός Καθαρισμός Ακτών 2019

Σεπτέμβριος 12, 2019 - 18:19
0 σχόλια

Η HELMEPA είναι για ακόμα μία χρονιά ο επίσημος συντονιστής στην Ελλάδα του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών 2019 του Ocean Conservancy.

Στα 34 χρόνια λειτουργίας του θεσμού, πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πάρει μέρος στoν Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών, το μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός του είδους του στον κόσμο και έχουν συλλεχθεί πάνω από 100.000 τόνοι απορριμμάτων!

Ως συντονιστές σας προτρέπουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχετε, οργανώνοντας τον καθαρισμό μιας κοντινής παραλίας, όχθης ποταμού/λίμνης ή τμήματος του βυθού. Ήδη 900 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή οργανώνοντας 30 δράσεις καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά πρέπει να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής και έπειτα εμείς θα σας καθοδηγήσουμε και θα σας στείλουμε δελτίο καταγραφής απορριμμάτων μαζί με την ηλεκτρονική αφίσα της εκστρατείας για να απευθύνετε, εάν θέλετε, ένα ευρύτερο κάλεσμα στην τοπική κοινότητα ή το χώρο εργασίας σας.

Στείλτε μας ενημέρωση για τη δράση σας και φωτογραφίες μετά τον καθαρισμό και θα τα προβάλλουμε και από τη σελίδα μας στο Facebook!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HELMEPA ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, email environment@helmepa.gr, τηλ 2109343088.

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.