Παγκόσμια Ημέρα Βουνού στο Άλσος Παναρκάδων με τον ΕΟΣ

Παγκόσμια Ημέρα Βουνού στο Άλσος Παναρκάδων με τον ΕΟΣ

Δεκέμβριος 09, 2017 - 13:15
0 σχόλια

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, εορτάζει προκαταβολικά την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού και σας καλεί σε ένα ωραίο περίπατο στο πανέμορφο Άλσος Παναρκάδων (το Άλσος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου), την Κυριακή στις 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ!

Ο περίπατος αυός είναι μια ωραία αφορμή για έυκολη δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους!

Παιδιά πάρτε τους γονείς σας και ελάτε να απολαύσουμε εύκολες διαδρομές περιπάτου μέσα στη φύση! 

Ελάτε όλοι στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Θα γίνουν δύο συνεχόμενι περίπατοι, διάρκειας 20 και 25 λεπτών αντίστοιχα και δυσκολίας Α' (εύκολη).

Για όσους το επιθυμούν θα ακολουθήσει και συμπληρωματική πεζοπορία διάρκειας 2 ωρών περίπου και δυσκολίας Α' (εύκολη).

Σημείο συνάντησης η ΤΡΙΤΗ είσοδος του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Η Παγκόσμια Ημέρα Βουνού έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου και καθιερώθηκε το 2003 από τα Ηνωμένα Έθνη για να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο που παίζει το βουνό στη ζωή των ανθρώπων και να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρησή του.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.http://www.eostripolis.gr/


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.