Παγκορασίδες ΑΣΠΕΤ: Έπιασαν κορυφή - εξασφάλισαν την πρόκριση στη β΄φάση

Παγκορασίδες ΑΣΠΕΤ: Έπιασαν κορυφή - εξασφάλισαν την πρόκριση στη β΄φάση

Απρίλιος 15, 2019 - 12:15
0 σχόλια

Το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα παγκορασίδων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης  έδωσε στο κλειστό της Τρίπολης  έναν σημαντικό αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο μέχρι εκείνη την ώρα Δίων Κυπαρισσίας.

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να κερδίσει με 3-0 σετ (25-15, 25-23,  25-9)  έχοντας απέναντι την  ομάδα από την οποία είχε ηττηθεί στην Κυπαρισσία με 3-2 και αποτελούσε και την μοναδική ήττα του Αρκαδικού συλλόγου στο πρωτάθλημα. Με αυτή την νίκη ο ΑΣΠΕΤ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς   δυο βαθμούς διαφορά από τον Δίων και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην β φάση και στις 20 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου.                                                                                                                                                                                            

Σχετικά με το παιχνίδι τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν δυνατά και συγκεντρωμένα σε όλα τα σετ χωρίς να δώσουν το δικαίωμα στην Μεσσηνιακή ομάδα να αντιδράσει εκτός του δεύτερου σετ που ενώ   προηγήθηκαν με 21-15 και 23-19 έχασαν την συγκέντρωσή τους νομίζοντας  ότι το σετ τελείωσε  με  τον Δίων να καταφέρνει  να ισοφαρίζει  σε 23-23.Ο ΑΣΠΕΤ στο εκείνο το σημείο  έδειξε μεγαλύτερη ωριμότητα, ψυχραιμία και ικανότητα και κατάφερε να πάρει το σετ . Για την Αρκαδική ομάδα απομένουν δυο παιχνίδια εκτός έδρας με Ποσειδώνα Καλαμάτας και Πύλο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α΄φάσης.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος): Χρονοπούλου, Παπαλιά, Σούντρη, Μητσοπούλου, Σιάννα, Πρωϊμάκη, Καραλέκα, Αλεξοπούλου, Σχίζα, Γιόβα, Πετροπούλου, Δήμου.
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (-): Γκιονάι, Βασιλοπούλου, Αντωνοπούλου, Ανδρούτση, Ντρούλια, Κυριακού Ι., Αθανασοπούλου, Κυριακού Α.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.