Πάει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος;

Πάει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος;

Ιανουάριος 28, 2015 - 08:55
9 σχόλια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και θα ανοίξει διαδικασίες της διαδοχής του αμέσως μετά το τέλος των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, που θα ολοκληρωθούν με την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.

Βέβαια, το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει τα περί παραίτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του κόμματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα υποψήφιοι για τη θέση της προεδρίας είανι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά και ο Αρκάς Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που ο οποίος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είχε  ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά για το κόμμα του.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Που πας καημένε ? Χωρις ναχεις πατερα Ανδρέα - Καραμανλή - Γεννηματα ...έστω έναν Τατούλη?

Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας αμα παει για προεδρος!!! Κλωνος του Βενιζελου ειναι τι περιμενει οτι θα βγει?/

Σιγά μετά την Φώφη και με τόσα δυνατά ονόματα που έχει το πασοκ να μην βάλουν ένα ρουμανογιατρό για αρχηγό κόμματος. ας το κλείσουν το μαγαζί αν μπει αυτός

Ο Οδυσσεας αποτελει ,ισως, την πλεον ορθη επιλογη για ν ανακαμψει ο χωρος της δημοκρατικης παραταξης στη χωρα!Νεος,αφθαρτος πολιτικα,καταξιωμενος στο χωρο του,με δυναμη και μερακι για την πολτικη -κατι που φαινεται απο τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ σστην Αρκαδια - μπορει να ποτελεσει τη μεγαλη εκπληξη και να οδηγησει ξανα το ΠΑΣΟΚ στην προτερη του κατασταση!

Επιτελους πρυτανευει η λογικη στο χωρο του ΠΑΣΟΚ!!!Αν δει κανεις και αναλυσει τα ποσοστα του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικα μπορει ν καταλαβει ευκολα οτι στην Αρκαδια συγκεντρωσε ενα απο τα μεγαλυτερα.Αυτο το αποτελεσμα ηρθε χαρη στη δουλεια και το τρεξιμο του Οδυσσεα ο οποιος σηκωσε ολο το βαρος του ψηφοδελτιου του κινηματος στις πλατες του και κατορθωσε το συγκεκριμενο αποτελεσμα!Ιδωμεν.....

Αρχηγός στο μαντρί της αποτυχίας μεγα κατόρθωμα. ... ακολουθείστε τον κανει ρουσφετια

στο πασοκ πρεπει να εχουν μεινει 7-8 στελεχη πλεον και μαλλον θα βαλουν ολοι υποψηφιοτητα για αρχηγεια. Γιατι υπαρχουν ακομα? ο τελευταιος να κλεισει την πορτα.

ΡΕ ΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.